Artık Trabzon'un da bir TVsi var

Bir süreden beri deneme yayınları ile Dünyanın en ücra köşelerine dahi ulaşan haber61 TV normal yayınlarına başladı.Dönem dönem Trabzon'un değişik yerlerinden yaptığı canlı yayınları ile Yurdun ve Dünyanın dört bir yanındaki Karadenizlilere ulaşan haber61

Artık Trabzon'un da bir TVsi var

Bir süreden beri deneme yayınları ile Dünyanın en ücra köşelerine dahi ulaşan haber61 TV normal yayınlarına başladı.

Dönem dönem Trabzon'un değişik yerlerinden yaptığı canlı yayınları ile Yurdun ve Dünyanın dört bir yanındaki Karadenizlilere ulaşan haber61 TV gösterilen ilgi ve gelen istekler doğrultusunda yeni stüdyolarından yaptığı canlı yayınlarla sizlere hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yeni ve modern stüdyolarıyla yeni yayın hayatına başlayan, Trabzon'un internet'den dünyaya ulaşan ilk ve tek radyosu ile tv'si olan radyohaber61 ve haber61 TV, Trabzon'un yerel kanallarının en güçlü spor programı olan "Karambol Futbol Aktüel" programını dünyanın dört bir yanındaki Trabzonsporlulara ulaştırdı.

Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız'ın hazırlayıp sunduğu ve Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı'nın daimi konuk olduğu bu program her salı akşamı saat 21:00'da haber61 stüdyolarından canlı olarak sizlere ulaşıyor.

Hertürlü bilgisayar, tablet, cep telefonu ve ip bazlı TV'lerden izlenme imkanı olan haber61 TV Avrupa'nın bir çok ülkesinde ip reserverlerin 61.kanalında TV izleyicileri ile de buluşuyor.

Yeni yayın dönemide Radyohaber61 ile ortak yayına geçen ve radyohaber61'de ki programları arzu eden izleyicilere haber61.tv adresi ya da haber61.net'teki TV butonunu tıklayarak görüntülü olarak ulaştıran haber61 TV'de her gün yenilikler devam edecek.

Trabzon'un muhtelif yerlerinden yapacağı canlı yayınlarla özellikle Trabzon dışındaki Trabzonlulara memleket özlemini giderecek olan haber61 TV, ayrıca yeni spor, siyaset ve gündem programlarıyla gümdem belirleyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya