"Annem altına yatırım yapıyor"

 Seda Sayan önceki gün ailesi ve erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere takıldı. Anneler gününü tebrik ettiği annesi ve aile dostlarıyla yemek yediklerini söyleyen Sayan, "Herkesin anneler gününü kutluyorum. Ben de bugün annemi tebrik edip kutladım. Anne

"Annem altına yatırım yapıyor"

 

Seda Sayan önceki gün ailesi ve erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere takıldı. Anneler gününü tebrik ettiği annesi ve aile dostlarıyla yemek yediklerini söyleyen Sayan, "Herkesin anneler gününü kutluyorum.
 
Ben de bugün annemi tebrik edip kutladım. Annem altına yatırım yapıyor. Cumhuriyet altınıyla kanar mı hiç? Beşibiryerde alıp hediye ettim" şeklinde konuştu. Sözcü'nün haberine göre; Seda Sayan, kapıda bekleyen cipine bindikten sonra arka camı açıp ön koltukta oturan Erkan Çelik'le objektiflere gülümseyerek poz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya