Anne olmak için sabırsızlanıyor

Her fırsatta bebek özlemini dile getiren Demet Akalın, anne olmak için sabırsızlanıyor.Son zamanlarda kilo aldığı gözlemlenen Demet Akalın'ın sırrı ortaya çıktı. Şarkıcının anne olmak için operasyon geçirerek kistlerini aldırdığı belirtildi. Kullandığı il

Anne olmak için sabırsızlanıyor

Her fırsatta bebek özlemini dile getiren Demet Akalın, anne olmak için sabırsızlanıyor.

Son zamanlarda kilo aldığı gözlemlenen Demet Akalın'ın sırrı ortaya çıktı. Şarkıcının anne olmak için operasyon geçirerek kistlerini aldırdığı belirtildi. Kullandığı ilaçlar sonrası şiştiğini ifade eden Akalın, "Kilo verme konusunda yolun başındayım. Kistlerimi operasyonla temizlettim. Tedavimden dolayı çok ilaç aldım. O yüzden de şiştim" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde diyetisyene gitmeden 4 kilo verdiğini Twitter'dan açıklayan Demet Akalın, protein ağırlıklı beslendiğini belirtti. Eşi Okan Kurt'un kebap tutkusu yüzünden diyetisyenle çalışamadığını açıklayan Akalın, "Protein diyeti ve spora başladım. Kinesis yapıyorum. Adam kebapçı senin elinde kutu kutu balıklarla nereye kadar diyet yapacaksın" dedi.

Şubat ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konser için kesenin ağzını açan şarkıcı, Rihanna'nın sahne şovundan daha iyisini yapacağın iddia etti. Akalın, "Teknik açıdan çok pahalı bir prodüksiyona girdik. Heyecandan ölmezsem güzel bir konser olacak" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya