Anıtkabir’de basın mensubuna saldırı

Anıtkabir’de Atatürk’ün portresini oluşturmak için toplanan kalabalık, bir basın mensubuna saldırdı.6 bin gönüllü, Mustafa Kemal Atatürk portresi ve imzası oluşturmak için Anıtkabir tören alanında bir araya geldi. Bu anın haberini yapmak üzere alana gelen

Anıtkabir’de basın mensubuna saldırı

Anıtkabir’de Atatürk’ün portresini oluşturmak için toplanan kalabalık, bir basın mensubuna saldırdı.

6 bin gönüllü, Mustafa Kemal Atatürk portresi ve imzası oluşturmak için Anıtkabir tören alanında bir araya geldi. Bu anın haberini yapmak üzere alana gelen Beyaz TV muhabiri Gencay Ünal, kalabalık tarafından Anıtkabir’den çıkartılmak istendi.

Kalabalık, ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganlarıyla Ünal’ın üzerine yürüdü. Anıtkabir’de görevli askerler, Ünal’ı çembere alarak güvenliğini sağladı. Kalabalığın artması üzerine görevliler Ünal’ı, Müdafaa-i Hukuk Kulesine götürmek için hareketlendi. Bu sırada kalabalık Ünal’ın üzerine pet şişeleri fırlattı. Kalabalık, görevliler tarafından sakinleştirmeye çalışıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya