Aman Dikkat "Karıştırmayın"

2005 Yılından beri sizlerle birlikte olan ve Trabzon'un ilk Türkiye'nin en çok okunan Bölgesel haber portalı unvanını elinde bulunduran haber61.net haberin NET Adresi olmaya devam ediyor.Her zaman güvenilir ve doğru kaynaktan haberleri sizlerli sizlere su

Aman Dikkat "Karıştırmayın"

2005 Yılından beri sizlerle birlikte olan ve Trabzon'un ilk Türkiye'nin en çok okunan Bölgesel haber portalı unvanını elinde bulunduran haber61.net haberin NET Adresi olmaya devam ediyor.

Her zaman güvenilir ve doğru kaynaktan haberleri sizlerli sizlere sunmayı ilke edindik ve bundan da hiç bir zaman ödün vermedik, vermeyeceğiz de.

Sizlere sadece ve sadece haber vermeye çalıştık, mecbur kalmadıkça haberlere kendi yorumumuzu katmadık. Haberciliğe farklı bir bakış açısı getirerek yorumu her zaman siz değerli okurlarımıza bıraktık.

Sizlere doğru  haberi verebilmek adına belki haber atladık, haberi sizlere doğru sunabilmek için acele etmedik. Kendi istihbaratlarımızla emin olmadığımız haberi sizlere sunmadık.

Sizlerin desteği ile o kadar büyüdük ki, haber61 ismini çeşitli varyasyonlarla kullanarak kendilerine prim sağlamaya çalışan farklı siteleredeki yanlış haberlerden dolayı da haber61'i sorumlu tutttunuz.

Bizim portalımızda yayınlanmayan  haberlerle ilgili  telefon açıp yanlış heberlerle ilgili olarak, haberi biz yapmışçasına sitem ettiniz, bizleri sorumlu tuttunuz.

Biz sizlere hiç bir zaman kızmadık, gücenmedik. Çünkü siz haber61 ile o kadar bütünleşmişsinizki,  diğer haber portallarını dahi haber61 yayıncılık bünyesinde sayıyorsunuz.

Bu durumdan bizlerde, sizler kadar şikayetçiyiz.

Vicdanen zamanı geldiğinde tescilli bir marka olan haber61.net'in ismini çeşitli varyasyonlarla kullananlar hakkında hukuk nezdinde gerekli mücadele tabi ki yapılacaktır.

Siz haber61.net okurları tabiki biliyor. Haberin NET adresi haber61'dir.

Aman hangi adreste olduğunuza dikkat edin.

Tarayıcınıza "haber61.net" yazıyorsa doğru adrestesiniz, ve okuduğunuz haber "HABERDİR".

İlginize teşekkür eder, bizleri Türkiye'nin en çok okunan bölgesel haber sitesi konumunda uzun süredir bulundurduğunuz için de minnetlerimizi sunarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler