Alişan'la Gülben Ergen arasında 'konuk krizi'

"Her Şey Dahil" adlı programlarıyla sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen Alişan ve Çağla Şıkel'in uzun bir süredir konuk almak istedikleri Gülben Ergen; kendilerinin yerine Melek Baykal'ın programına çıkınca küplere bindi."BİZE 'TABİ Kİ GELİRİ

Alişan'la Gülben Ergen arasında 'konuk krizi'

"Her Şey Dahil" adlı programlarıyla sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen Alişan ve Çağla Şıkel'in uzun bir süredir konuk almak istedikleri Gülben Ergen; kendilerinin yerine Melek Baykal'ın programına çıkınca küplere bindi.

"BİZE 'TABİ Kİ GELİRİM' DEMİŞTİ"

Alişan yayında "Aynı kanalda çalıştığımız dönemde onun programına gitmiş ve sezon sonu için programımıza davet etmiştik. Kendisi 'Tabi ki gelirim, gelmez olur muyum hiç' diyerek bizleri uğurladı. Sene başında kendisiyle görüştüğümüzdeyse 'Ben size göz kırpacağım' dedi ancak göz falan kırpmadı.

"EN AZINDAN HABER VERSEYDİ"

Ardından bizlere farklı zamanlarda sözler verdi, 'Kitabım çıksın geleceğim, albümüm çıksın geleceğim' gibilerinden... Ancak baktık ne gelen var ne giden. Gülben Ergen'den bahsediyorum ki yanılmıyorsam çıkardığı kitabının adı da 'Öğrendim ki iyi insanların sözü yemindir'. Biz sizi iyi bir insan biliyoruz. Söz verdiniz ama gelmediniz. Belki buradan söylememem lazımdı ama çok kırıldım. En çok kırıldığım konuysa ona Çağla'yla gönderdiğimiz mesajlara olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmaması oldu. En azından gelmeyeceğim diyebilirdi." dedi.

3216d8d3-09a3-41b3-b408-d18e0bbae64d.jpg

GÜLBEN ERGEN'İN YANITI GECİKMEDİ

Gülben Ergen, Alişan'ın sitem dolu sözlerinin üzerinden 24 saat geçmeden hakkındaki sözlere Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler