Ali Ağaoğlu da Trabzon'a geliyor

Oynadığı Reklam Filmiyle Yaygın Ve Sosyal Medyada Fenomen Haline Gelen Ünlü İşadamı, Deneyimlerini Ve Bilgi Birikimlerini Gazetecilere Aktaracak. Yerel medyanın kaynak sorununun çözümüne katkıda bulunmak için harekete geçen Basın İlan Kurumu, 'Türk Basını

Ali Ağaoğlu da Trabzon'a geliyor

Oynadığı Reklam Filmiyle Yaygın Ve Sosyal Medyada Fenomen Haline Gelen Ünlü İşadamı, Deneyimlerini Ve Bilgi Birikimlerini Gazetecilere Aktaracak.

Yerel medyanın kaynak sorununun çözümüne katkıda bulunmak için harekete geçen Basın İlan Kurumu, 'Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor – Geleceğin Medyasına Hazırlık' konseptinde düzenlediği etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Birincisi Gaziantep'te, ikincisi İzmir'de yapılan seminerin üçüncü durağı Trabzon.

Yarın 08:30'da Trabzon Novotel'de başlayacak programa Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Ordu ve Samsun'dan gelecek yerel basının temsilcileri katılacak.

Yoğun katılım beklenen seminere Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da katılacak. Oynadığı reklam filmiyle Yaygın ve sosyal medyada fenomen olan ünlü işadamı, deneyimlerini ve bilgi birikimlerini gazetecilere aktaracak.

Basınımızın geleneksel gazeteciliğin yanısıra, elektronik habercilik dünyasına uyum sağlaması ve yeni ekonomik fırsatlardan yararlanmaları hedeflenen seminerde reklam ve medya sektöründe uzmanı birçok profesyonel deneyimlerini paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler