Ahmet Kural nişanlandı

 Maslak Sheraton Otel Qubbe' de gerçekleşen nişan merasiminde yüzüklerini takan çiftin kurdelesini Orhan Gencebay kesti. "İşler Güçler" dizi oyuncularının tam kadro yer aldığı nişanda, oyuncular sürpriz bir video hazırladı. Sette hazırlanan sürpriz videod

Ahmet Kural nişanlandı

 

Maslak Sheraton Otel Qubbe' de gerçekleşen nişan merasiminde yüzüklerini takan çiftin kurdelesini Orhan Gencebay kesti. "İşler Güçler" dizi oyuncularının tam kadro yer aldığı nişanda, oyuncular sürpriz bir video hazırladı. Sette hazırlanan sürpriz videoda dizi oyuncularının nişanla ilgili konuşmaları yer aldı.

Gecede Ahmet Kural-Burcu Kıratlı çifti ilk dansını Orhan Gencebay' ın 'Dokunma' şarkısı ile yaparken, gece boyunca Gencebay şarkıları çalındı. Gecede başta aile yakınları hazır bulunurken, Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti, oyuncu Tolga Güleç, Ümit Erdim, şarkıcı Fettahcan, "İşler Güçler" dizi oyuncularından Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Yeliz Şar, Ceren Moray, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever başta olmak üzere dizi ekibi çifti bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Gecenin sürprizi ise

2013' un ilk dakikalarında çocukluk aşkı turizimci Faruk Salman ile nişanlanan Deniz Seki' nin nişana katılması oldu.

Nikah öncesi basının karşısına çıkan Ahmet Kural-Burcu Kıratlı ikilisi, duygularını gazetecilerle paylaştı. Son derece heyecanlı olduğunu ifade eden Burcu Kıratlı, evlilik teklifini anlattı. Kıratlı, "Ahmet ayağıma güller serdi. 'Burcu Ahmet ile evlen' diye 50 kişinin seslendiği güzel bir video hazırlamıştı. Ertesi gün kocaman bir 'Seni Seviyorum' yazılı bir pankart hazırlattı. Birazcık nazlandım. Artık nişanlandık" dedi. Ahmet Kural ise, " İşaretimizi koyduk. Adı nişan. En kısa zamanda da evlilik istiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz. Attığımız her adımda mutluluk duyuyoruz." diyerek duygularını paylaştı.

Orhan Gencebay nikan törenine hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte katıldı. Çiftin nikah kurdelelerini kesen Gencebay, "Kız vermek kolay değildir. Ahmet de aslan gibi çok sevdiğimiz bir delikanlıdır. Gözümüz arkada değil." diye konuştu. Şimdiye kadar Orhan Gencebay Tribute albümü ve Orhan Gencebay' a Saygı Gecesi' ni gerçekleştirdiklerini belirten Gencebay, şimdi de sahneye çıkmak için hazırlıklar yaptığını belirtti. Bununla ilgili ciddi çalışmaları yapttıklarını belirten Gencebay, "Herkes beni sahneye çıkarmaya çalışıyor.

Şu anda çok ciddi çalışmalar devam ediyor. Bu da hiç yapmadığım bir şey. Tabiki daha var" şeklinde konuştu. Yıllardır sahneye çıkmamasının sebebinini utanganlık ve üretmeyi sevmek olarak açıklayan Gencebay, "Müzikte üretmeyi seviyorum. Beste yapmayı, düşünmeyi, felsefe yapmayı seviyorum. Müziğin temel ilkelerine yatkınlığım var. Bunlarla çalıştığım için sanki ben sahneye çıkarsam bunları yapamazmışım gibi geliyor. Çünkü çok zaman ayırmak lazım bu söylediklerime. Hep erteledim ama sanki biraz fazla erteledim. 40-45 sene olmuş." dedi. Alnındaki yara iziyle dikkat çeken Gencebay, alnını köşeye çarpığını söyledi.

Yaklaşık 3 aydır birlikte olan Tolga Güleç ile Yeliz Şar, nişana birlikte geldi. Artık ilişkilerini saklama gereği duymadıklarını belirten ikili, ilişkilerinin son derece seviyeli gittiğini söyledi. Çok eski arkadaş olduklarını ve 2 yıldır tanıştıklarını açıklayan Güleç, "Arkadaşlık sonradan aşka dönüştü. Bir anda elektriklenme oldu.

Onun dışında hadi sevgili olalım demedik." diye konuştu. Yeliz Şar ise "Tolga ile ortak arkadaşlar vasıtasıyla benim tiyatro oyununda tanıştık. Sonra telefonda konuştuk. Aynı dili konuşmaya başladığımızı fark ettik. Ben daha deli dolu o daha sakin. Böyle olunca da birbirimizi tamamladık" dedi. Yeliz Şar ile yakından ilgilendiği gözlenen Tolga Güleç, bir ara sevgilisinin bilekliğini koluna takarken objektiflere yakalandı.

Gecenin sürprizi ise altı aydır beraber olduğu turizimci çocukluk aşkı Faruk Salman ile 2013' ün ilk dakikalarında nişanlanan Deniz Seki' nin nişana katılması oldu. Son derece mutlu olduğu dikkatlerden kaçmayan Seki, sevgilisiyle birlikte apar topar nişan töreninin yapıldığı alana geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler