Ahmet Hakan sazan gibiydi

CNNTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran programına konuk olan Hıncal Uluç, kendisine yapılan eleştirilere kızmadığını ancak hakarete tahammül edemediğini söyledi. Kendisine sataşmaların bitmesini istemediğini anlatan Hıncal Uluç, "Allah eksik

Ahmet Hakan sazan gibiydi

CNNTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran programına konuk olan Hıncal Uluç, kendisine yapılan eleştirilere kızmadığını ancak hakarete tahammül edemediğini söyledi.

Kendisine sataşmaların bitmesini istemediğini anlatan Hıncal Uluç, "Allah eksikliğini göstermesin. Bana o sataşmalar bittiği gün, ben bitmişim demektir. Gerçekten artık kızmıyorum da, insanlar belli bir olgunluğa geliyor yaşla, ne olursa olsun" diye konuştu.

Uluç, haksızlıklara kızdığını yazdığı yazının ertesinde kimlerin kendisine nasıl yanıt vereceklerini önceden kestirebildiğini belirtti ve bu kişileri 'sazan' olarak nitelendirdi

AHMET HAKAN SAZAN GİBİYDİ

Bir dönem Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın da 'sazan' olduğunu ifade eden Hıncal Uluç, şöyle konuştu:

"Ahmet Hakan bir ara öyleydi, hakikaten sazan gibiydi. Ben öyle düşünüyordum, Ahmet Hakan başka türlü düşünebilir. Böyle adeta Hıncal bulsam da yazsam diye... Şimdi öyle değil. Şimdi artık kendine güven geldi. Çünkü okuyucu ile ilişkisini kurdu, kendi okurunu oluşturdu. Hürriyet alanlar Ahmet Hakan'a bakmama şeyini aştı, hatta Ahmet Hakan için Hürriyet almaya başlayanlar oldu. Ben mesela kendisini keyifle okuyorum hergün. Bu güvene eriştiği zaman artık Hıncal'a yeri geldiği zaman takılmak için takılıyor. Aman ben bir Hıncal'a takılsam şeyinden kurtardı."

 (Televizyongazetesi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler