Adanalı'da nefes kesen bölüm

-Küçük Ali kaçırıldı. Peki, bebeğin nazar boncuğuna yerleştirilen bir cihaz, onun bulunmasını sağlayacak mi? "Adanalı" nefes kesen bir bölümle geliyor ekrana. İşte Bölümün Konusu: Maraz Ali ve İdil romantik bir akşam yemeğine çıkarlar. Ancak yemek sırasın

Adanalı'da nefes kesen bölüm

-Küçük Ali kaçırıldı. Peki, bebeğin nazar boncuğuna yerleştirilen bir cihaz, onun bulunmasını sağlayacak mi?

"Adanalı" nefes kesen bir bölümle geliyor ekrana.

İşte Bölümün Konusu: Maraz Ali ve İdil romantik bir akşam yemeğine çıkarlar. Ancak yemek sırasında içeri Maraz Ali'nin düşmanı Hikmet ve adamları girer. Hareketli geçen yemekten sonra Ali, İdil'i evine bırakır. Ama küçük Ali beşiğinde değildir.

Bu arada Maraz Ali daha önce güvenlik amacıyla bebeğin nazar boncuğunun içine GPS cihazı yerleştirmiştir. Peki bu cihaz, onun yerini bulmalarını sağlayacak mı?

atv'nin beğeniyle izlenen dizisi "Adanalı", bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak yeni bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya