ACUN ILICALI'NIN 8 ŞİFRESİ!

Acun Ilıcalı'nın artık bir medya patronu olduğu haberi son haftanın en flaş gelişmelerinden biriydi. Televole programında kameramanı Feridun ile birlikte muhabirlikten, bugün dev bir medya kuruluşunu yaklaşık 65-70 milyon dolara yakın bedelle satın almaya

ACUN ILICALI'NIN 8 ŞİFRESİ!
Acun Ilıcalı'nın artık bir medya patronu olduğu haberi son haftanın en flaş gelişmelerinden biriydi. Televole programında kameramanı Feridun ile birlikte muhabirlikten, bugün dev bir medya kuruluşunu yaklaşık 65-70 milyon dolara yakın bedelle satın almaya kadar varan başarı öyküsünün son birkaç yılında satır aralarına sıkışmış rakamsal bir tesadüf ise meraklı gözlerin ilgisini çekiyor.
 
Acun'un onca satılık medya kuruluşu varken, reytingi en alt seviyedeki bir televizyonu bile, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Surviver veya 3 Adam gibi projelerle zirveye taşıma imkanına sahipken neden onlarca milyon dolar döküp TV 8'i aldığı en büyük merak konusu.
 
Acun'un bu operasyonunda 8 rakamı bir tesadüf mü sadece?
 
Bilindiği gibi Acun Ilıcalı, reyting rekortmeni programları O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz'de bir süredir yeni kurduğu e-ticaret sitesinin tanıtımını yapıyor. Bu sitenin ismi sekiz.com. Bu e-ticaret sitesinin operasyonunu yürüten ticari şirketin ismi ise Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi.
 
Önce Sekiz isimli bir şirket, ardından sekiz isimli bir e-ticaret sitesi, ardından da TV 8'in satın alınması.
 
Bu birbiri ardında gelen sekizler Acun Medya'nın Türk medya sektöründe "SEKİZ! isimli bir marka mı yaratmaya çalıştığı sorusunu beraberinde getiriyor.
 
Aslında bir diğer soru da şu... Acun Ilıcalı, Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama isimli şirketi kurduğunda TV 8'i satın almayı çoktan kafasına koymuş veya görüşmelerine başlamış mıydı?
 
Yoksa bu sekizler sadece Acun'un uğurlu sayısı mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya