49 yaşında takım değiştirdi!

Okan Bayülgen, Çarşı'nın büyük rol oynadığı Gezi Parkı eylemlerinden sonra Beşiktaşlı oldu. Futbola ilgisizliğini, "Futbola karşı eşcinselim" diyerek ifade eden Okan Bayülgen, Çarşı'nın büyük rol oynadığı Gezi Parkı eylemlerinden sonra Beşiktaşlı oldu. Be

49 yaşında takım değiştirdi!
Okan Bayülgen, Çarşı'nın büyük rol oynadığı Gezi Parkı eylemlerinden sonra Beşiktaşlı oldu.
 
Futbola ilgisizliğini, "Futbola karşı eşcinselim" diyerek ifade eden Okan Bayülgen, Çarşı'nın büyük rol oynadığı Gezi Parkı eylemlerinden sonra Beşiktaşlı oldu.
 
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın duruşundan etkilenen Okan Bayülgen, önceki gün bir tweet atarak, Twitter takipçilerine nerede Çarşı tişörtü bulabileceğini sordu. 
 
Şovmen tweet'inde, "Bütün Çarşı'ları ve Forzahaber'i takip ediyorum. Futboldan anlamam. Orijinal bir Çarşı tişörtü nereden bulabilirim?" diye sordu. 
 
Bayülgen, kendisini tebrik eden Beşiktaş taraftarlarının, "Biz sana alıp yollayalım" şeklindeki mesajlarınaysa, "Yok babalar, ben gidip bizzat kendim alacağım" diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya