2 Torba Kömüre Oy Verdiler

Cihan Paçacı, MHP:Demek ki fındık fiyatı iyiymiş, terör problem değilmiş, milli kaynaklarımızın yabancılara satışında herhangi bir sıkıntı yokmuş,

2 Torba Kömüre Oy Verdiler

Cihan Paçacı, MHP:

Demek ki fındık fiyatı iyiymiş, terör problem değilmiş, milli kaynaklarımızın yabancılara satışında herhangi bir sıkıntı yokmuş, Cumhuriyet değerlerine yönelik kaygısı yokmuş vatandaşın.

Özgür Çakmak, MHP'nin seçilemeyen adayı:

Bu halka her şey layık. İhanete göz yumdu. Bu halkla yola çıkılmaz. Halkımız maalesef küçük paralara satıldı. Şehidine ihanet eden bir halkla karşı karşıyayız.

Onur Öymen, CHP:

Halk bu kadar sıkıntı çekerken iktidar partisi oylarını artırabiliyorsa bunda rasyonel olmayan bazı sebepler aramak gerekir.

Erdal Atabek, Cumhuriyet yazarı:

Seçmenin kaçta kaçı gerçekte aklını kullanabiliyor? Kaçı 'özgür iradesi'yle hareket ediyor? Kaçı 'öngörüye' sahip?

Bekir Coşkun, Hürriyet yazarı:

Demek iki kişiden biri AKP'li. Neden insanlar AKP'ye oy vereceklerini-verdiklerini gizlerler?

Cüneyt Arcayürek, Cumhuriyet yazarı:

Çoğunluğun, laiklik karşıtı, ulusal yararlara sahip çıkmayan, teslimiyetçi bir partiyi ve iki torba kömür ve 300 milyona onun ağzı bozuk liderini yeğleyeceğini hesap edemedik...

Hasan Pulur, Milliyet yazarı:

Bravo aziz milletime... Demek laiklikten yana korku yokmuş... 'Şeyini şey ettiğimin şeyi' diyene katlanmadınız mı? Daha nelere katlanacaksınız, hele bekleyin!..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya