Zeynep Bastık yeni aşka yelken açtı!

Roman havası konseptli doğum günü partisiyle günlerdir adından söz ettiren Zeynep Bastık'ın yeni aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Zeynep Bastık yeni aşka yelken açtı!

Roman havası konseptli doğum günü partisiyle günlerdir adından söz ettiren Zeynep Bastık'ın işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bastık, doğum gününde Ayyıldız'ın kucağına atlayarak poz verdi. Bastık ile samimi pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Ayyıldız, ilişkisini ilan etti.

Şarkıları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, önceki gün Roman havası konseptli bir doğum günü partisi düzenledi. Kobra Murat'ın sahneye çıktığı partide çılgınlar gibi eğlenen Bastık'ın işletmeci Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığı öğrenildi. Bastık ile partide sarmaş dolaş poz veren Ayyıldız, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti.

KUCAK POZUNU YAYINLADI

Doğum gününde verdiği pozlar ve danslarıyla çok konuşulan Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından İstanbul'da ve Yalıkavak'ta şubesi olan bir Uzak Doğru restoranının sahibi olan Ali Can Ayyıldız ile pozunu paylaştı. İkiliyle ilgili aşk dedikoduları çıkarken Ayyıldız'dan beklenen hamle geldi. Dün akşam Bastık ile birlikte yemek yiyen Ayyıldız, sosyal medya hesabından Bastık'ın doğum gününde verdikleri kucak pozunu yayınlayarak "Ve bununla" notunu düştü. İkilinin ilişkisi de bu paylaşımla belgelenmiş oldu.

Zeynep Bastık, 2021 menajeri Tolga Akış ile nikah masasına oturmuş ancak evliliklerinin 1. senesi dolmadan boşanma kararı alarak yollarını ayırmışlardı.

zeynep-bastik-yeni-aska-yelken-acti.jpg

zeynep-bastik-yeni-aska-yelken-acti-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin