Yeni sezon öncesi tatile çıkan Evcen siyah bikinisiyle poz verdi

Fazla kilolarından kurtulan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Burak Özçivit'ten yorum gecikmedi.

Yeni sezon öncesi tatile çıkan Evcen siyah bikinisiyle poz verdi

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, 2016 yılında evlendikten sonra 2 çocuk sahibi oldu. Yeni sezon öncesi tatile çıkan Evcen, fazla kilolarından kurtulduğunu gösteren bikinili pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Eşi Burak Özçivit de paylaşıma alevli emoji yorumu yaptı.

2016 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine girdikten sonra 2019'da oğlu Karan'ı, geçtiğimiz aylarda da Kerem'i kucağına alan Fahriye Evcen, fazla kilolarını verdi. Yeni sezon öncesi tatile çıkan Evcen, siyah bikinisiyle poz verdi.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN ALEVLİ YORUM

Siyah bikinisinin üstüne bej renginde bir plaj kıyafeti tercih eden Evcen, bir ağacın dallarının arasında objektif karşısına geçti. Fazla kilolarından kurtulan Evcen, pozlarını da 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Evcen'in paylaşımına eşi Burak Özçivit'ten alevli emoji yorumu da gecikmedi.

yeni-sezon-oncesi-tatile-cikan-evcen-siyah-bikinisiyle-poz-verdi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin