Yay Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yay Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Yay Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yay Burcu ve tüm detaylar…

Yay Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yay Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Yay Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yay Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

yay-burcu-2024-11.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Yay Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Yay Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Yay ve Ok olan sembolü ile hedefe giden yolu anlatan Yay burcu, okunu bir kez fırlatmaya görsün, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Onun için Yay insanları doğdukları yerden uzakta yaşarlar. Onları uzaklara götürecek mutlaka bir sebep çıkacaktır. İş, evlilik, öğrenim ya da çocuklarının şartları ile seyahatler hayatlarında önemi ile yerini alacaktır. Onlar gezmeli, onlar özgür olmalıdır. Öğrenmeye yatkın ve açık zihinleri ile her zaman için hayatın özünü, vicdani yanını önde tutarlar. Okun yönü gökyüzüne dönüktür. Yani ilahi olana. İnançları yaradılışlarında var olan Yayların, adalet duyguları da bir o kadar gelişmiştir. Onlar için haklar ve vicdani hesaplar önemlidir. Yay insanları; neşesi, espri yeteneği, hazır cevap olması ve rahat yanı ile iyi bir partner ve arkadaş olurlar. Fazla sıkıntıya ve baskıya gelemezler. Çoğu yay burcu, yüksek eğitim konusunda zorlanır. Yaylar, geniş zamanların ve vicdani fikirlerin insanıdır.

22 Kasım 2 Aralık doğumlu Yay burçlarının, kendinden emin biraz ukala ve patavatsız yanları vardır. Bencil olurlar. İyi bir girişimci iyi bir şirket temsilcisidir. Turizm ve seyahat içeren konularda becerilere sahiplerdir. İyi bir savunmacı ve konuşmacı olmalarından dolayı hukukta başarı yakalayabilirler. Başlarına ne gelirse dillerini tutamadığından dolayı gelir. Reklamcı ve pazarlama konusunda iş bilirler. İyi bir tüccar olurlar. İkinci planda kalmak onlara göre değildir. Jüpiter, ateş gurubu burçların birisindeyse önemli birimlerde üst düzey görev alabilirler.

3-12 Aralık arası doğan Yay burçları; ben merkezci, kişisel çıkarlarını düşünen, kontrol duygusu gelişkin olur. Kendilerine olan özgüvenlerinin tam olmasından dolayı dikkat çekerler. Duruşları, konuşmaları ile bir yıldız gibi parlarlar. İyi bir yönetmen ve oyuncu olurlar. İlham alacak ilahi kanalları açık olduğundan müzikte başarı sağlarlar. Sporda büyük başarılar yakalayabilirler. Jüpiterleri su ya da toprak gurubunda ve olumlu açılarda ise onlara zenginlik ve başarı gelir.

13-21 Aralık arası doğan Yay burçları; Daha çok akademik alana meraklıdır. Bir işte uzmanlaşmak ve eğitici olmak onların işidir. İyi bir konuşmacı ve araştırmacıdır. Akademik değeri olan uluslararası yayınlar yapabilirler. Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek onlar için çok önemlidir. İnançlar üzerinde araştırma yapmak özel meraklarıdır. Din adamı olma potansiyelleri yüksek olur. İnançları güçlüdür ve rüya yolu ile birçok bilgiye ulaşabilirler. Jüpiterleri hava gurubunda ise iyi bir basın yayıncı, yazar ve akademisyen ya da sinema ile ilişkili olurlar.

2024 ve YAY BURÇLARI

Yay burçları; 2024 ün ilk yarısı iş takibi içinde bir şeylerin peşinden koşturuyorsunuz. Maalesef bu yıl bir düzen oluşturamıyorsunuz. Zaman zaman ödülleriniz olsa da Yay lar, şartlar sizi yoruyor. Haziran ayı ile Jüpiter karşıt burcunuz İkizlere geçiyor. Birlikte hareket edeceğiniz kişiler ve danışmanlıklarınızdan destek bulabileceğiniz zaman içindesiniz.

2024 Mayıs dolunayı, düzensiz giden süreci biraz olsa sonlandırma aşamasına taşıyor.

Ağustos ve Eylül arası Marsın kışkırtıcı etkisine dikkat etmelisiniz. Bu zamanlarda sakin kalmakta fayda var. İlişkiler alanında Venüs sizi geri çekiyor ve daha temkinli davranmanızı sağlıyor.

2024 Aralık yeni ayı, gelişmelerde çıkış notası oluşturacak süreci başlatıyor. Koç-Terazi burcu tutulmaları destek çıksa da Satürn Balık transiti sizi zorlayacak. Neyse ki Merkür retroları girişimlerinizde eksikleri tamamlamanız için bazı fırsatları geri getiriyor. Kasım ayında burcunuzda geri harekete geçecek olan Merkür, toparlanma adına size iyi gelecek. Yay burçları, anlaşılan bu yıl düzen kurmakta zorlanıyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler