Yasemin Yürük merak edilenleri anlattı

Hepsi grubunun eski üyesi, şarkıcı Yasemin Yürük, "Bir erkekte aradığınız en büyük özellik ne?" sorusunu şöyle yanıtladı:

Yasemin Yürük merak edilenleri anlattı

"Hayatıma alacağım kişinin daha çok karakteristik özelliklerine dikkat ederim. Öyle sarışın, esmer gibi takıntım yoktur." İşte Yürük'ün açıklamaları...

yasemin-yuruk-merak-edilenleri-anlatti.webp

Hepsi Grubu ile adı özdeşleşen Yasemin Yürük, Gazetecilerin, "Neler yapıyorsunuz?" sorusuna; "Bu sıralar senaryo okuyorum. Projeler geliyor. İçime sinen bir şey olursa oynamak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Ünlü isim, geçmişte içinde bulunduğu Hepsi grubunun da bir belgeselinin yapılacağından bahsetti."Şu an eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı.

"Güzel şarkıcı, aşk hayatıyla ilgili sorulara da yanıt vererek; "Hayatıma alacağım kişinin daha çok karakteristik özelliklerine dikkat ederim. Öyle sarışın, esmer gibi takıntım yoktur" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin