Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in taktığı yüzük dikkat çekti!

Yalı Çapkını dizisindeki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, şimdilerde Mert Ramazan Demir'in yüzüğü ile gündemde.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in taktığı yüzük dikkat çekti!

Yalı Çapkını dizisindeki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, şimdilerde Mert Ramazan Demir'in yüzüğü ile gündemde. Yüzüğü gören hayranlar, Afra Saraçoğlu yorumu yapmaktan geri duramadılar.

Yalı Çapkını dizisinde oynadıkları Ferit Korhan ile Seyran Korhan karakterleri ile tanınan genç oyuncular Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını sezon finali yapmış olmasına rağmen konuşulmaya devam ediyorlar. Dizideki senaryo aşkını gerçek hayata da taşıyan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir şimdi de Demir'in yüzüğü ile gündemde.

Mert Ramazan Demir'in yüzüğünde Afra Saraçoğlu detayı

Genç oyuncu sosyal medyada son paylaşımı ile gündeme geldi. Demir'in parmağındaki yüzük, Hz. Mevlana Celaleddin Rumi'yi tasvir eden bir yüzüktü. Bu yüzük, sosyal medyada gündeme geldi.

Afra Saraçoğlu'nun Konyalı olduğunu bilen hayranları, o yüzüğü Afra'dan dolayı taktığı şeklinde yorumladılar.

yali-capkininin-feriti-mert-ramazan-demirin-taktigi-yuzuk-dikkat-cekti.jpg

yali-capkininin-feriti-mert-ramazan-demirin-taktigi-yuzuk-dikkat-cekti-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin