Veysel Mutlu Vay Delikanlı Gönlüm klibi çıktı! Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir

Sosyal medyadaki videosuyla dikkatleri üzerine toplayan mandalinacı çocuk olarak bilinen Veysel Mutlu'nun Vay Delikanlı Gönlüm şarkısına klip çekildi.

Veysel Mutlu Vay Delikanlı Gönlüm klibi çıktı! Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir

Sosyal medyanın yarattığı ünlülerden biri olan ve büyük beğeni toplayan Veysel Mutlu'nun klibi çıktı.

Mandalinacı olarak tanınan ve söylediği şarkılarla dikkatleri üzerine toplayan Veysel Mutlu'nun söylediği Vay Delikanlı Gönlüm isimli şarkıya klip çekildi. Kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlenerek Youtube'da trndler listesinin zirvesine çıkan Veysel Mutlu yine bütün ilgiyi toplamayı başardı.

Kendisi olduğu gibi mandalinacı konseptiyle çekilen klip için daha önce Ahmet Şafak'ın söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısına yeni bir versiyon yapıldığı görüldü.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu. 

İşte Veysel Mutlu - Vay Delikanlı Gönlüm Klibi
 
MANDALİNACI VEYSEL MUTLU KİMDİR?

Mutlu 10 yıldır pazarcılık yaptığını belirterek, "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin