Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek verdiği kilolarla yeni birine dönüştü.

Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Hepimiz onu Adını Feriha Koydum dizisindeki şımarık zengin kızı Lara karakteriyle tanıdık. Oyuncu 78 kilodan 58'e inmişti. 25 yaşındaki Feyza Civelek, son olarak Etiler'de objektiflere yakalandı. Genç oyuncudan kilo itirafları peş peşe geldi! İşte ayrıntılar…. Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı gibi dizilerle popülerlik kazanan, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle seyirciyle buluşan genç oyuncu Feyza Civelek fazla kilolarından kurtulunca hayatı değişti. Oyuncu Feyza Civelek, verdiği kilolarla bambaşka birine dönüştü! Gören şaştı kaldı…. Ekranlara Kızılcık Şerbeti dizisiyle geri dönen Feyza Civelek'in fit görüntüsü görenleri şaşırtıyor. Civelek, önceki gün yılbaşı alışverişi için gittiği Etiler'de görüntülendi..

"ROL İÇİN KİLO ALIR MISIN?" SORUSUNA DİKKAT ÇEKEN CEVAP

21 kilo verdiğini söyleyen oyuncu, "Bir sinema projesi için 15 kilo alır mısınız?" sorusuna "Şu an düşünmem. Kilo vermek zor, emek istiyor ve ben şu an bunun tadını çıkarıyorum. Ama ileride neden olmasın! Rol için her şey yapılır" diyerek güldü.

2.5 ayda spor ve diyetle 78 kilodan 58'e düşen 25 yaşındaki Feyza Civelek, "Her gün 1.5 saat yürüdüm. Sebze ağırlıklı beslendim. 42 bedendim, şimdi 34 oldum" diye konuşmuştu.

FEYZA CİVELEK'TEN "EVRİM GEÇİRDİM" İTİRAFI!

Adını Feriha Koydum, Sol Yanım ve Güllerin Savaşı gibi popüler dizilerle tanınan oyuncu Feyza Civelek, Bi'Başka YouTube kanalında Melisa Berkalp'in konuğu olmuştu. Kısa sürede verdiği 21 kilo ile gündeme gelen Feyza Civelek, özel hayatına ve kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

AŞK HAYATI SORUSUNA BOMBA YANIT!

Zayıflayarak kavuştuğu yeni görünümü ve aşk hayatına dair yaptığı çarpıcı açıklamalarla da çok konuşulan Feyza Civelek, "İsim vermeyeyim ama şu an bizim sektörde arkadaşlarının eski sevgilileriyle ya da şu anki sevgilileriyle beraber olan insanları görüyorum ve devrimizin bu kadar midesizleştiği gerçeğini içim almıyor. İğrenç bir ilişkim olmasındansa şu an tek olmayı tercih ederim bu yüzden. Bu verdiğim cevaptan sonra beni destekleyen çok fazla kişi oldu ama tabi yargılayanlar da oldu. Herkes düşünceleriyle kendi karakterini belli eder o yüzden ben tercih etmiyorum ve etmem de asla." demişti.

Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler