Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu Ezgi Eyüboğlu aşk orucunu mu bozdu?

Oğulcan Engin ile büyük aşk yaşamıştı! Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu, sürpriz bir aşk ile yeniden gündeme geldi.

Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu Ezgi Eyüboğlu aşk orucunu mu bozdu?

35 yaşındaki ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Meslektaşı Kaan Yıldırım ile 3 yıl evli kaldıktan sonra 2019'da boşanan Eyüboğlu, Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla da çok konuşulmuştu. Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu, sürpriz bir aşk ile yeniden gündeme geldi. İddiaya göre Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı!

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 2019 yılında boşandığı eşi Kaan Yıldırım'dan sonra aradığı aşkı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin de bulmuştu.

uzun-bir-suredir-ozel-hayatinda-sessizligini-koruyan-oyuncu-ezgi-eyuboglu-ask-orucunu-mu-bozdu.jpg

Ancak ünlü çift, yaklaşık 2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıllarda sonlandırmıştı. Evlilik beklerken ayrılık kararı alan Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, herkesi şaşırtmıştı.

Uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Eyüboğlu, sonunda aşk orucunu bozdu. Güzel oyuncu, şimdilerde dijitalde yayınlanacak olan "Evli, Mutlu, Çocuklu" adlı filmde yer almaya hazırlanan meslektaşı Furkan Palalı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Önceki gün Anadolu Kavağı'nda bir balık restoranında baş başa yemek yedi. Furkan Palalı ve Ezgi Eyüboğlu'nu gittikleri mekanda hayranları fark etti.

uzun-bir-suredir-ozel-hayatinda-sessizligini-koruyan-oyuncu-ezgi-eyuboglu-ask-orucunu-mu-bozdu-001.jpg

İki ünlü isim koyu bir sohbet halinde olduğu görüldü. Palalı ve Eyüboğlu mekan çıkışında ayrı ayrı araçlarla evlerinin yolunu tuttu.

uzun-bir-suredir-ozel-hayatinda-sessizligini-koruyan-oyuncu-ezgi-eyuboglu-ask-orucunu-mu-bozdu-002.jpg

Konuyla ilgili taraflardan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin