Usta oyuncuyu Bakan Koca ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Fatma Girik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Usta oyuncuyu Bakan Koca ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir süredir hastanede tedavi gören sanatçı Fatma Girik'i ziyaret etti. Girik'le sohbet ettikten sonra doktorlardan sağlık durumuyla alakalı bilgi alan Bakan Koca, oyuncunun genel durumunun iyi olduğunu söyledi.

YÜRÜME GÜÇLÜĞÜYLE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Yürüme güçlüğü şikayetiyle başvuran Fatma Girik'in tedavisi yaklaşık on gündür Ankara'da özel bir klinikte devam ediyor. Ünlü sanatçıyı hastane odasında ziyaret eden Sağlık Bakanı Koca, hekimlerden detaylı bilgi aldı ve sanatçıyla bir süre sohbet etti.

DOKTORLARIYLA SOHBET ETTİ

Sağlık Bakanı'na ziyareti için teşekkür eden Girik, hastaneden ve hekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Bakan Koca, sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini belirtti. Fatma Girik'in genel durumunun ise iyi olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin