Ünlüler depremzedeleri unutmadı!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremin ardından ünlüler ilk günden beri afet bölgesine destek veriyor.

Ünlüler depremzedeleri unutmadı!

İşte depremzedeleri unutmayan ve desteğe devam eden ünlüler... Dolaştığı çadır kentlerde yanında getirdiği pasta ve minik kekleri çocuklara dağıttı. Demet Akalın'a hayat arkadaşı Okan Kurt da eşlik etti.

nluler-depremzedeleri-unutmadi.jpeg

Pınar Altuğ da aynı gün yine Hatay’da başka bir çadır kentte depremzedelerin dertlerini dinleyip moral verdi. Takipçilerine seslenerek ihtiyaç listesi verdi, tişört ve terlik istedi. Ezgi Mola ise Adıyaman’daki afetzedeleri ziyaret etti. Depremin ilk günlerinde yıkımların yaşandığı bölgelere giden, yemek yapıp dağıtan Halil Sezai 17 Mart’ta New York’ta vereceği konserin gelirini bağışladığını açıkladı. Halil Sezai “Konserimizin geliri, depremzede aileler için kira desteği olarak bağışlanacaktır” dedi. Sosyal medya hesabını depremzedeler için kullanan Burcu Biricik de Samandağ’da bulunan 4 kişilik aileye çadır ya da konteyner istedi.

nluler-depremzedeleri-unutmadi2.jpeg

nluler-depremzedeleri-unutmadi3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler