Ünlü şarkıcının kızıyla benzerliği şaşırttı!

Çekildikleri fotoğraf beğeni topladı

Ünlü şarkıcının kızıyla benzerliği şaşırttı!

Usta sanatçı Yıldız Tilbe, kızı ve torunları ile poz verdi. Tilbe ile kızı Sezen'in ikiz kadar benzemesi dikkatlerden kaçmadı.

Son olarak O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe ve bugüne kadar dikkat çekmeden sakin bir hayat yaşaya kızı Sezen'in fotoğrafı sosyal medyayı salladı. 

FOTOĞRAFLARINA ADETA YORUM YAĞDI

Yıldız Tilbe'nin 1984 yılında evlendiği eski eşi Güngör Karahan'dan dünyaya gelen ve çok sevdiği Sezen Aksu'nun adını verdiği kızı, Sezen Burçin'in fotoğrafına  takipçiler tarafından binlerce yorum yazıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Tilbe'nin bir kızının olduğunu yeni öğrendiğini söylerken bir kısmı da mutluluklarının bozulmaması için temennilerde bulundu.

EŞİ ASKERDEYKEN KIZI DÜNYAYA GELDİ

Yıldız Tilbe henüz 16 yaşındayken, 1984 yılında 15 gün önce tanıştığı ve ne iş yaptığını dahi bilmediği Güngör Karahan ile kaçarak evlenmişti ve eşi 1 ay sonra askere gitmişti.  Karahan askerden dönünceye kadar kızı Sezen Burçin dünyaya gelmişti.

Bu evlilik 6 yıl sürmüş ve 1990 yılında çift yollarını ayırmıştı. Bu evlilikten bir kız çocuğu dünyaya getiren Yıldız Tilbe, kızına elinden geldiğince kameralardan uzak bir hayat yaşatmaya özen göstermiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler