Ünlü popçunun eşi, Arya' nın doğum gününü kutladı

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, büyük kızı Arya' nın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı

Ünlü popçunun eşi, Arya' nın doğum gününü kutladı

Popüler şarkıcılardan olan Berkay, 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile evlenmiş, çiftin 2017 yılında ise büyük kızları Arya dünyaya gelmişti. Mutlu bir evlilik yaşayan çift, geçtiğimiz günlerde ikinci bebekleri Zeynep Mira'yı kucaklarına almıştı. Çift, mutlu aile pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor.

ARYA 2 YAŞINDA

Şahin çiftinin ilk kızları Arya, 2 yaşına girdi. Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızının yeni yaşını kutladı.

"2 SENE ÖNCE BUGÜN SENİ KUCAĞIMA ALDIM MELEĞİM"

Arya'nın kardeşini öptüğü bu fotoğrafı yayınlayan Özlem Ada Şahin, paylaşımına duygusal bir not düştü. "2 sene önce tam da bugün seni kucağıma aldım meleğim" diyen Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"ŞİMDİ SEN O MİNİK ELLERİNLE KARDEŞİNİ TUTUYORSUN"

"2 sene önce tam da bugün güzel meleğim seni kucağıma aldım. Zaman öyle hızlı ilerliyor ki ben fotoğraflara baktığımda anlıyorum senin büyüdüğünü. Şimdi kucağımda o minik ellerinle kardeşini tutuyorsun. Her geçen gün ben de seninle birlikte büyüyorum küçüğüm.

"BANA ANNELİĞİ SEN ÖĞRETTİN"

Bana anneliği, sabrı, şefkati, endişeyi, hassasiyet duygusunu sen öğrettin. Tam da annemin dediği gibi; "Anne olunca anlarsın..." Hepsini sayende anladım kızım. İçindeki sevgi, gözlerindeki parıltı hiç kaybolmasın aşkım. İyi ki doğdun kızım..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin