Ünlü oyuncudan heycanlandıran açıklama geldi! 1 Kadın 1 Erkek ekranlara geri dönüyor!

Yayınlandığı dönemde geniş bir hayran kitlesine ulaşan "1 Kadın 1 Erkek" dizisi ekranlara geri dönüyor.

Ünlü oyuncudan heycanlandıran açıklama geldi! 1 Kadın 1 Erkek ekranlara geri dönüyor!

Twitter hesabından yeni bölümden kesit paylaşan dizinin başrolü Demet Evgar, "Yakında" notunu düştü. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmezken, hayranları şimdiden heyecanlandı.

2008 yılında yayın hayatına giren efsane dizi "1 Kadın 1 Erkek" ekranlara geri dönüyor. Başrolünü Emre Karayel'le paylaşan ünü oyuncu Demet Evgar'dan heyecanlandıran açıklama geldi. "EFSANE"
Dizi yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Evgar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada diziden bir kesit paylaşarak "Efsane" notunu düştü.

YAYIN TARİHİ BİLİNMİYOR
Evgar dizinin ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağına ilişkin bilgi vermedi.

Ünlü oyuncudan heycanlandıran açıklama geldi! 1 Kadın 1 Erkek ekranlara geri dönüyor!

İKİ KEZ FİNAL YAPMIŞTI
Türkmax ekranlarında 2011 yılına kadar macerasına devam eden dizi, 2012 ve 2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanmıştı. 1 Kadın 1 Erkek, 375. bölümü ile final yaptıktan sonra 2014'te FOX'ta yer alarak 2015 yılında 416. bölümü ile 2. kez final yapmıştı.

YENİ BÖLÜMLERİ DİJİTALDE YAYINLANACAK
Dizinin eski bölümleri Netflix'de izlenebiliyor. Yeni bölümlerininse yine bir dijital kanal üzerinden yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin