Ünlü Oyuncu Vildan Atasever sade bir törenle nişanlandı

Ünlü oyuncu Vildan Atasever, evlilik için ilk adımı Erkan Akdemir ile attı

Ünlü Oyuncu Vildan Atasever sade bir törenle nişanlandı

Birçok yapımın ses getiren oyuncusu Vildan Atasever, son olarak ''Tek Yürek'' dizisiyle ekranlara gelmişti. Şu sıralar ekranlardan uzak olan oyuncu, sevgilisi Erkan Akdemir ile nişanlandı. Sade bir tören düzenleyen çiftin nişanına yakın arkadaşlar davet edildi.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN TANIŞTILAR

Uzun süre oyuncu İsmail Hacıoğlu ile birlikte olan ve 2010 yılında ilişkilerini nikah ile taçlandıran ikili 2015 yılında boşanmıştı. Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Atasever, Pazar akşamı iş adamı Erkan Akdemir ile nişanlandı. Geçen yıl Ağustos ayında Belgrad ormanındaki yürüyüş sırasında nişanlısıyla tanışan Atasever, "Kısa süreli bir arkadaşlık döneminden sonra ikimizde ilişkimizi resmiyete taşımak istedik." dedi.

'BUGÜN YENİ BİR GÜNE UYANDIM'

Vildan Atasever, "Ailelerimiz tanıştı ve ilişkimizi destekledi. Bugün yeni bir güne uyandım ve Çok mutluyum. Ailelerimiz arasında örf ve adetlerimize uygun bir şekilde isteme ve nişanımız oldu. Yaz sonunda tüm sevdiklerimizin katılacağı kır düğünü yapmayı planlıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler