Ünlü oyuncu Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin büyük mutluluğu

Geçtiğimiz sene kasım ayında Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Aslı Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin büyük mutluluğu

Yıllar önce rol aldığı Kavak Yelleri dizisiyle adını duyuran ve sonrasında birçok projede yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslı Enver, geçtiğimiz sene kasım ayında sessiz sedasız aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturdu. Evlendikten kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran güzel oyuncu, anne oldu. Annelik heyecanı yaşayan Enver, kızına Elay adını verdi.

ELAY ADINI VERDİLER

2. Sayfa'da yer alan habere göre, hamileliğini sakin bir şekilde çalışmadan geçiren güzel oyuncu, bugün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Bir kız çocuğu olan Enver, bebeğine "Elay" adını verdi.

Aslı Enver ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zaman zaman eşiyle paylaşımlar yapan Aslı Enver, 3 gün önce de Berkin Gökbudak ile verdiği pozları peş peşe paylaşarak "Çok" notunu yazmış.

unlu-oyuncu-asli-enver-anne-oldu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin