Ünlü çiftten açıklama geldi!

Yakışıklı şarkıcı Kenan Doğulu eşi ile hakkında çıkan iddialara cevap verdi

Ünlü çiftten açıklama geldi!

Uzun süredir magazin gündeminde ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftten Doğulu 'ayrılık yok' açıklamasını yapsa da eşi Beren Saat'in sosyal medya paylaşımları ve eşinin konserlerinde yer almaması dedikodulara gerçeklik payı vermekteydi.

Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Beren Saat ile Kenan Doğulu ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisine birlikte katıldılar.

Güzel oyuncu Beren Saat'in sosyal medya hesabından Oscar Wilde'nin, "Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin" sözlerini paylaşması boşanma dedikodularını tekrar alevlendirmiştir.

YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİLER

Kenan Doğulu son olarak evliliğiyle ilgili, "Üçüncü şahısları ilgilendiren durumlar olduğu zaman zaten biz bunu anons ederiz. Endişelenen insanları haklı görüyorum. Sevgi ve saygıyla karşılarında eğiliyorum. İnsanları bu kadar negatif haberlerle üzüp, yormayın. Sizden sadece bunu rica ediyorum. O bunu demiş, şu bunu yapmış diye gündemi hiçbir zaman meşgul etmedik. Bundan sonra da yapmayız biliyorsunuz ki. Beren zaten sette ve çok yoğun. Yaptığınız her negatif haber ister istemez insanı ve çevresini üzüyor. Eşimiz, dostumuz üzülüyor, telefonlarımız susmuyor. O yüzden işimizde, gücümüzdeyiz. Bir sorun yok, keyfimiz yerinde"  açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin