Trabzonlu oyuncu uyuşturucuyla yakalandı!

Ekranların sevilen dizisi Bizim Hikaye dizisinin Trabzonlu oyuncusunun içerisinde bulunduğu otomobilden uyuşturucu çıktı.

Trabzonlu oyuncu uyuşturucuyla yakalandı!

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘'Bizim Hikaye' isimli dizisinde Rahmet karakterini canlandıran başrol oyuncularından Yağız Can Konyalı'nın içerisinde bulunduğu otomobilden 19 gram uyuşturucu çıktı. Yıldız oyuncu ve otomobilde bulunan arkadaşı T.A. karakola götürülerek haklarında işlem yapıldı.

Trabzonlu oyuncu uyuşturucuyla yakalandı!

 Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saat 04.30 sıralarında yaptığı yol uygulaması sırasında içerisinde T.A ve ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı'nın bulunduğu otomobili durdurdu.

OTOMOBİLDEKİ KOKU POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Otomobil içerisinde bulunan Konyalı ve T.A., GBT'den kontrolünden geçirildi. Yapılan işlemler sırasında otomobilin içerisinde bir koku olduğunu fark eden polis memurları ünlü oyuncu ve arkadaşı T.A.'yı otomobilden indirdi. Otomobilde yapılan detaylı aramalar sırasında tütün ile karıştırılmış 19 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Polis karakoluna götürülerek ifadeleri alınan Konyalı ve arkadaşı serbest bırakıldı.

Trabzonlu oyuncu uyuşturucuyla yakalandı!

1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu aslen Trabzonlu. Bugüne kadar çok sayıda projede yer alan Yağız Can konyalı, son olarak Fox TV'de yayınlanan ABD yapımı Shameless dizisi uyarlaması Bizim Hikaye isimli dizide Hazal Kaya'nın oynadığı Filiz'in kardeşi Rahmet'i canlandırıyor. 

Trabzonlu oyuncu uyuşturucuyla yakalandı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin