Terazi Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Terazi Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Terazi Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Terazi Burcu ve tüm detaylar…

Terazi Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Terazi Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Terazi Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Terazi Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

terazi-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-terazi-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Terazi Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Terazi Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Güzel sanatlar, ortaklıklar, tarafsızlık, siyaset, danışmanlıklar ve hukukla ilgili konuların temsilcisi Terazi burcu. Burçlar kuşağında dengeyi bulmak için çaba gösteren ve adaletten şaşmayan Terazi burçları, barış, huzur, ahenk sizin için her zaman öncelikli sıradadır. Doğuştan gelen barışçıl kimliğinizle tartışmalı ortamlardan her zaman uzak kalmayı tercih edersiniz. Çatışma ve anlaşmazlık ortamlarında mutsuz ve huzursuz olursunuz. Terazi burçları evlilik insanıdır. Onlar, hayatlarında mutlaka eşlik edecek bir partnerleri olsun isterler. Genelde yalnız kalmayı sevmezler ve mutlaka yanlarında birisi ile harekete geçerler. Çok iyi danışman olurlar. Bir konuda uzmanlık almışlarsa bilgilerini karşı tarafa detaylı şekilde geçirme yetenekleri vardır. Fakat burçlar kuşağının en kıskançları Teraziden çıkar. Onlar ikinci planda kalmayı asla hazmedemezler. Ne yapar eder en iyisini giyinir en iyisine ulaşırlar. Terazi kadınları mükemmel bir entrikacıdır. Sevdiklerini paylaşamadığından etrafındaki insanları ne yapar eder uzaklaştırırlar. Partnerleri farkına vardığı zaman iş işten geçmiş olur. Terazi burcu kadınının kıskançlığına karşı tetikte olunmalıdır.
23 Eylül 2 Ekim arası doğan Terazi burçları; tam bir ilişki uzmanıdır. Çok iyi sunum yaparlar. Bir konunun içeriklerini düzenlemede başarılıdırlar. Okumayı severler. Venüsleri, hava ve ateş gurubu burçlardan birinde ise iyi bir avukat, sunucu, turizmci, psikolog ve gazeteci olurlar. Fakat güven oluşturmaları zaman alır.

3 Ekim 13 Ekim arası doğan Terazi burçları; iyi bir siyasetçi, diplomasiden anlayan, bürokrat ve yöneticidirler. Sanatsal yetenekleri doğuştan gelir. Hayatlarının temeli ilişki ve danışmanlık üzerinden ilerler. Venüsleri toprak gurubu burçlardan birinde ise kalıcı işler yaparlar. Genelde sanatsal yetenekleri vardır ve sesleri iyi olur.

14- 23 Ekim arası doğan Terazi burçları; sosyal yönleri çok güçlüdür. İyi bir tasarımcı ve reformist olurlar. Uzun vadeli işlerin insanıdır ve uzun vadeli ilişkiler içinde olurlar. Araştırmacı ve yenilikçi yönleri ile mutlaka bir tarz oluştururlar. Sanatsal yeteneklerinin yanında eğitsel konularda da başarı sağlarlar. Doğal mühendislik yetenekleri ve teknik becerileri ile proje işlerinde başarı sağlarlar. Senaryo, moda tasarımı ve psikolojiye özel merakları vardır. Venüsleri toprak burcunda ise onlar dünya da isim yapabilecek işler başarırlar. Hava ve ateş burçlarında ise iyi bir girişimci ve ticaret insanı olurlar.

2024 ve TERAZİ BURÇLARI

2024 Terazi burçları, mayıs ayına kadar kişisel durumunuzu ilgilendiren konularda alternatif süreç belirleyerek şartlarınızı başka bir aşamaya geçirmek için bir çıkış noktası oluşturuyorsunuz. Haziran- Ağustos arası vermiş olduğunuz hizmetten fayda göreceğiniz zaman içinde olacaksınız. Temmuz ortaları, burcun son on gününde doğanlar hizmet vereceği bir sorumluluk alıyorlar. Ekim ortalarına kadar bedenen hareket etmeniz gereken koşullar sizi bekliyor. Ortaklı işlerinizde beklemek durumunda kaldığınız zaman içindesiniz. Kasım ayı şartlarınız belli oluyor ve siz önemli sorumluluklar alıyorsunuz.

1 Mayıs 9 Haziran 2024 tarihlerinde Mars, karşı eviniz olan Koç burcundan geçiyor. Bu günlerde danışmanlık gerektiren işlerinizde girişim yapabilir ve işlerinizi yükseltebilirsiniz. Bu günlerde tartışmalardan uzak durunuz. Bu yıl Merkür retroları sizin ilişkilerinizde etkin olacak. Nisan ayında gerçekleşecek olan Koç burcu Merkür retrosu geçmişte sizden saklanılan çok şeyi öğrenmenizi sağlayacak. Terazi burçları, bu yıl sizi farklı değişim sürecine götüren gelişmeler içindesiniz. Haziran sonrası hareket artıyor. Hizmetinizin karşılığını buluyor ve birçok şeye çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler