Tarkan kızıyla fotoğrafını paylaştı! Tarkan'ın kızının fotoğrafı

Tarkan kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta bebeğin yüzü gözükmese de magazin basınını takip edenler Tarkan'ın kızıyla fotoğrafını görmek için arayışa koyuldu.

Tarkan kızıyla fotoğrafını paylaştı! Tarkan'ın kızının fotoğrafı

Ünlü popstar Tarkan kızıyla fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyadan fotoğrafı paylaşan Tarkan bebeğin yüzünü ise göstermedi. Magazin basınını takip eden vatandaşlar yine merakla bekledikleri Tarkan'ın kızının fotoğrafını bu kez de göremedi. 

İŞTE TARKAN'IN KIZIYLA PAYLAŞTIĞI İLK FOTOĞRAF

Tarkan kızı Lidya ile çekilen bu fotoğrafın altına da  “Geçen günlerden, hastane çıkışımızdan, biraz geç bir tbt oldu ama” notunu düştü.

TARKAN KİMDİR ?

17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt kentine bağlı Alzey'de dünyaya gelen Tarkan Tevetoğlu aslen Rizeli'dir. 1986 yılında Türkiye dönen Tarkan ve ailesi İstanbul'a yerleşti. Tarkan,Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği üzerine çalıştı. Bir çok mekanda sahne almaya başlayan Tarkan  İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışmasının ardından bir albüm anlaşmasına imza attı. Böylece 1992 yılının aralık ayında 15 şarkılık Yine Sensiz albümü piyasaya sürülürken Kıl Oldum Abi şarkısı büyük sükse yarattı ve albüm 700 bin sattı. İkinci albüm ise 1994 yılında geldi ve A Acayipsin çalışması şöhretine şöhret kattı. Türkiye'de popun en önemli ismi olmayı başaran Tarkan'ın 2003'te çıkardığı Dudu albümü Rusya'da 900 binden fazla satarak dikkat çekti.  Bir çok şirketin reklam yüzü de olan Tarkan Türkiye'nin megastarı olarak anılıyor.

Albümleri

Yine Sensiz (1992)
Aacayipsin (1994)
Ölürüm Sana (1997)
Karma (2001)
Come Closer (2006)
Metamorfoz (2007)
Adımı Kalbine Yaz (2010)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin