Survivor’ı kim kazandı? İşte Survivor’ın şampiyonu

Survivor’da beklenen an geldi. Final gecesinde heyecan dorukta. Ogeday mı Adem mi, şampiyon olacak?

Survivor’ı kim kazandı? İşte Survivor’ın şampiyonu

Tv ekranlarının en çok takip edilen yarışmalarının başında yer alan Survivor 2017’de sona gelindi. Bu akşam finalde kazanan belli oluyor. Survivor’ı kim kazandı? sorusunun yanıtı bu gece belli oluyor.
Son bölüm fragmanı ekle

SURVİVOR’IN ŞAMPİYONU KİM?

Yaklaşık 5 ayı geride bırakan Survivor’da finale kalan iki isim Ünlüler Takımı’ndan Adem ve Gönüllüler Takımı’ndan Ogeday oldu. 

Survivor’ı kim kazandı? İşte Survivor’ın şampiyonu

EN SON SERHAT ELENDİ

Sevilen yarışmada dün akşam da yarı final heyecanı yaşandı. Yarı finale kalan Ogeday, Adem ve Serhat arasından Serhat elenen isim oldu.  Serhat’tan bir akşam önce elenen isim ise Sema olmuştu.

Survivor'ı kim kazandı?

Nefeslerin tutulduğu gecede yapılan oylama sonucunda Survivor 2017 yarışmasını Ogeday Girişken kazandı. 

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks şubesi üyesi olarak profesyonel kariyerine devam ediyor. 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya alan sporcu, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya almıştı.2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları’nda beklediği başarıyı gösteremeyen Kılıççı, 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti.

Fenomen programda öne çıkması beklenen başarılı sporcu, sevenlerinde destek isterken canlı yayına katılma süreci hakkında bilgi verdi. Ağrı’da yaşamayı da "Survivor" olarak tanımlayan başarılı boksör yarışmada kazanacağına inancının tam olduğunu dile getirdi. Yarışmada kendi hayatını gördüğünü belirten Kılıççı şube kaptanı aracılığı ile arışmaya başvurduğunu ifade etti. Sevenlerinin desteği ile başarılı olmayı arzuladığını söyleyen Kılıççı, yarışma sonrasında profesyonel boks kariyerine devam edeceğini açıkladı.

Survivor’ı kim kazandı? İşte Survivor’ın şampiyonu

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?
 
Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.
 
Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.
 
Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Survivor’ı kim kazandı? İşte Survivor’ın şampiyonu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin