Survivor'da potaya kim gitti? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Oynanılan dokunulmazlık mücadelelerinde kaybeden takımdan bir kişi eleme potasına gidiyor. Peki bu akşam potaya kim gitti?

Survivor'da potaya kim gitti? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Her yıl olduğu gibi bu yılda Survivor'da heyecan dorukta. Ünlüler ve gönüllülerin mücadelesi sürerken, dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan bir kişi daha potaya gitti.

Survivor'da potaya kim gitti? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda Barış seçilmişti. 4 Mart Cumartesi akşamı eleme potasına giren ikinci isim Murat oldu.Peki potaya giden son isim kim olacak?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda eleme adayı olmamak için mücadele verdi. Dokunulmazlığı kazanan takımın kendisini garanti altına alacağı oyunda ilk olarak kadınlar mücadelesi yaşandı.

Kadınlar ve erkekler arasında oynanan dokunulmazlık karşılaşması neden kesen anlar sahne oldu.

Mücadele sonucunda dokunulmazlığı gönüllüler kazandı. Haftanın birinci dokunulmazlık oyununu da perşembe günü yine gönüllüler takımı kazanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin