Survivor'da gerginlik! "Bundan bir tane daha görmeyelim"

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan yeni bölümünde sunucu Murat Ceylan ile kırmızı takım yarışmacılarından Aysu Keskin'in arasındaki gerginlik akşama damgasını vurdu. Oyun esnasında kural ihlali yapan Aysu, sinirlenerek elindeki objeyi Ceylan'a doğru fırlattı. Sinirlenen Ceylan ise "Bunu bana mı attın? Bundan bir tane daha görmeyelim. Bu bize yakışan bir şey değil" dedi.

Survivor'da gerginlik! "Bundan bir tane daha görmeyelim"

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2023'ün dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Murat Ceylan ve ünlüler takımından Aysu arasında gerginlik çıktı.

ELİNDEKİ OBJEYİ SUNUCUYA FIRLATTI
Yeni bölümde ünlüler takımında yarışan Aysu Keskin, oyun esnasında kural ihlali yapınca sayısı Survivor sunucusu Murat Ceylan tarafından iptal edildi. Hatasını kabul etmeyen Aysu, "Ben şimdi oynamıyorum. Kabul de etmiyorum" diye isyan ett. Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise Keskin yarışırken kullanılan bir objeyi Murat Ceylan'a doğru fırlattı.

MURAT CEYLAN: BUNDAN BİR TANE DAHA GÖRMEYELİM, YAKIŞMIYOR
Aysu'nun hareketi karşısında sinirlenen Murat Ceylan ise objeyi alarak "Aysu bana mı attın bunu?" diye sordu. "Evet" yanıtını alınca iyice sinirlenen Ceylan "Bundan bir tane daha görmeyelim. Bu bize yakışan bir şey değil" diye sitem ederek elindekini geriye doğru fırlattı.

Survivor'da-gerginlik!-Bundan-bir-tane-daha-görmeyelimSurvivor'da-gerginlik!-Bundan-bir-tane-daha-görmeyelim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler