Survivor’da aşk! Halil İbrahim ve Aysu sevgiliymiş!

Bu akşam gerçekleşen aday belirleme konseyinde ise Halil İbrahim Göker, Aysu ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Survivor’da aşk! Halil İbrahim ve Aysu sevgiliymiş!

Aysu Keskin’in veda ederken pirincini ve kokanatını alması da şaşırttı. İşte Survivor’da Aysu’nun vedası sonrası adanın karıştığı o söylemler… Survivor Türkiye’de bu akşam Halil İbrahim Göker, Aysu ile bir şeyler yaşadığını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın ‘’Aranızda bir yakınlaşma var mıydı?’’ sorusuna Halil İbrahim Göker ‘’Evet!’’ yanıtını verdi.
İşte Halil İbrahim Göker ve Aysu’nun aşk yaşadığına dair gelişen diyaloglar…

Halil İbrahim Göker şu açıklamaları yaptı: Aysu ile özel bağım vardı. Konseyde birkaç olay konuşuldu. Buse tarafından. Buse’nin o şekilde benle konuşmasının sebebi maalesef Aysu’nun dolduruşlarıymış. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Buse ile Aysu’nun vedasından sonra oturup konuştuk ve Aysu’nun doldurduğu ortaya çıktı! Aysu ile son iki günde olan oldu. Aysu ‘’Kim gider’’ dedi. ‘’Sen gider’’ dedim. Değişim başladı. Buse, keşke bana konseyden önce söyleseydi de Aysu ile yüzleşebilseydim.
Buse Plan ise şu sözleri söyledi: Ben konseye gelirken Aysu bana ‘’Halil bana geldi, senin karşına Buse’yi çıkartacağım, sen Buse’yi eleyebilirsin.’’ dedi. Kimseyle konuşamadım. Sinirlendim zaten. Yazılmakla ilgili problemim yok. Ben böyle şeyler duyduğum için bambaşka duygulara girdim. Halil İbrahim Göker: Konsantre problemim var. Aysu ile ilgili değil. Önce can. Muhtemelen o primi sağlamak için ortalığı velveleye verip gitti. Nefise’yi kıskandığından dolayı bunlar oldu. Nefise ve Yusuf’un arası iyi. Ertuğ da şahit, en yakınındaki insanlara bile samimiyetine güvenmiyorum dedi. Meğer benden bahsediyormuş. Yapboz dün oturdu.Acun Ilıcalı ‘’Bir yakınlaşma olduğu gerçeği var mı yok mu?’’ Halil İbrahim Göker, ‘’Evet’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin