Survivor All Star'da tansiyon yükseliyor! Sema ve Pınar arasında kavga

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star'da bu akşam yayınlanacak bölümde adeta fırtınalar kopuyor.

Survivor All Star'da tansiyon yükseliyor! Sema ve Pınar arasında kavga

Survivor All Star'ın önceki bölümlerinde de aralarında gerginlik yaşanan Sema ve Pınar, adada bu kez fiziksel bir kavgaya tutuşuyor.

Gece yarısı yaşanan olayda, Sema'nın Pınar'a saldırdığı ve araya giren diğer yarışmacıların zorlukla ayırdığı bir durum söz konusu. Yayınlanan fragmanda, olayın şiddeti nedeniyle kavganın görüntülerinin ekrana verilemediği belirtiliyor.

Yarışma sonrası acil durum konseyi toplayan Acun Ilıcalı, yaşananları değerlendirirken, Sema'nın diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Kırmızı takım yarışmacılarıyla yapılan konuşmalarda, Nefise "Hepimize Pınar sanıp saldırdı" ifadesini kullanırken, Atakan ise yaşananları "Sema'nın yaptığı kabul edilemez, ancak Pınar'ın da ağır bir tahriki vardı" sözleriyle değerlendirdi.

Survivor All Star'da tansiyon yükseliyor! Sema ve Pınar arasında kavga

Dokunulmazlık oyununa çıkmayan Sema'nın, kavgada aldığı darbe sonucu göz altında oluşan yara dikkat çekerken, Acun Ilıcalı'nın "Biz yaşadıklarımıza şok olduk" şeklindeki tepkisi de dikkat çekti. Gözyaşları içinde konseye katılan Sema'nın akıbeti, bu akşamki bölümde netlik kazanacak.

Survivor All Star'da yaşanan bu olay, yarışmanın sadece fiziksel bir mücadele olmadığını, aynı zamanda yarışmacıların psikolojik ve duygusal sınırlarının da zorlandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu akşam yayınlanacak olan bölümde, Sema'nın durumu ve yarışmada kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin