Survivor All Star'da hayallerine veda eden isim belli oldu! Survivor kim elendi? Survivor 2024

Survivor All Star'da hayallerine veda eden isim dün akşam yayınlanan bölümde belli oldu.

Survivor All Star'da hayallerine veda eden isim belli oldu! Survivor kim elendi? Survivor 2024

Survivor All Star'ın son bölümü, adrenalin ve duygusal anların eksik olmadığı bir düellonun sahne olduğu bir geceye tanıklık etti. Yarışmanın bu bölümünde, adaların kıyasıya mücadelesine sahne olan Gizem Memiç, Aysu Keskin, Berna Canbeldek ve Pınar Saka arasında gerçekleşen eleme düellosu izleyicileri ekran başına kilitledi.

Düellonun ilk turunda, Gizem Memiç'in Aysu Keskin üzerinde 5-0'lık bir üstünlük kurarak eleme potasından kurtulması, ve Berna Canbeldek'in de Pınar Saka'yı 5-3'lük skorla mağlup ederek yarışmada kalma hakkını elde etmesi dikkat çekiciydi. Bu sonuçlarla, Aysu ve Pınar eleme için kozlarını paylaştı.

Survivor All Star'da hayallerine veda eden isim belli oldu! Survivor kim elendi? Survivor 2024

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu

Nefes kesen mücadelenin sonucunda ise Aysu Keskin, 5-3'lük skorla Pınar Saka'yı yenerek yarışmada kalmayı başardı. Böylece Pınar Saka, Survivor All Star'a veda eden isim oldu.

Yarışmadan elenmesinin ardından Pınar Saka, duygularını izleyicilerle paylaştı. Yaptığı konuşmada, "Elimden geleni yaptım, savaştım. Ama rakiplerim daha iyi savaştı," diyerek mücadelenin zorluklarına ve kişisel çabasına vurgu yaptı. Ayrıca, yarışma süresince takımı içinde yaşadığı kırgınlıklar ve kavga ettiği kişilerle ilgili de konuşan Saka, özür dileme fırsatını buldu. Saka, yarışmanın kendisine özel bir deneyim sunduğunu, hiçbir pişmanlık duymadığını ve bu yolculuğunun sonunda sevdiklerine kavuşmanın tesellisini yaşayacağını ifade etti.

Survivor All Star, her bölümüyle izleyicileri hem rekabetin zirvesine taşıyor hem de yarışmacıların duygusal yolculuklarına tanıklık etme fırsatı sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin