Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu kim kazandı?

Survivor severler televizyon ekranlarına kilitlendi. Merakla beklenen Survivor 2018'in şampiyonu bu gece belli oldu. 140 gün süren macera son buldu. Survivor 2018 birincisi kim oldu büyük ödülleri ve yarışmayı kim kazandı? İşte Survivor şampiyonu ve final gecesinde yaşananlar...

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın büyük ilgiyle izlenen programı Survivor 2018'de şampiyon açıklandı. 4 ay 20 gün süren büyük serüven bu gece son buldu. Büyük mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Hilmi Cem, Anıl, Adem ve Nagehan finale isimlerini yazdırmak için adeta savaştı. 2018 Survivor şampiyonu kim oldu büyük ödülleri kim kazandı Survivor birincisi kim oldu bu gecenin en çok merak edilen soruları oldu. İşte Survivor'da final gecesi an be an yaşananlar ve Survivor şampiyonu... 

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu?

140 gün adada süren macerada bu gece başarılı görülen bir yarışmacı şampiyon oldu ve Survivor'da büyük ödülü kazandı. 10 Şubat'ta başlayan yarışmada, bu yıl da bir çok ilke imza atıldı. Survivor'un asabi yarışmacıları Adem ile Turabi'nin kavgaları ise sezona damga vurdu. Acısıyla tatlısıyla bir sezon daha geride kalırken yarışmayı sıkı bir şekilde takip edenler bu gece adeta nefeslerini tutarak Survivor'ı izledi. İşte heyecan dolu gecede yaşanan olaylar, elenen isimler... 

SURVIVOR'DA YARI FİNALE KİMLER KALDI?

Kıbrıs'a gelmeden önce yapılan yarı final mücadelelerinden ilk etapta Hilmi Cem galip gelerek yarı finale adını yazdırmış, ikinci etap da ise Anıl, Nagihan karşısında üstünlük sağlayarak yarı finale adını yazdıran bir başka isim olmuştu. Dünkü canlı yayında ise Turabi, Damla, Adem ve Nagihan arasında eleme yapıldı ve Adem ile Nagihan yarı finale yükseldi. Bu sonuçların ardından Hilmi Cem, Anıl, Adem ve Nagihan bugün final mücadelesi verecek. Ardından da iki kişiden biri şampiyon olacak.

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu kim kazandı?

SURVİVOR'DA ŞAMPİYON KİM OLDU? KİMLER KİM ELENDİ?

Dominik'te yaşanan üzücü olay sonrasında gerçekleştirilen yayında Acun Ilıcalı'nın sırasız olarak açıkladığı verilere göre Survivor'da finale yükselen son iki isim Adem ve Nagihan olmuştu. Bu sonuçlara göre Turabi Çamkıran ve Damla Can Kıbrıs'ta elenen isimler oldu. Survivor'da final dörtlüsü Anıl, Adem, Nagihan ve Hilmicem olarank belirlenmişti. 

Survivor final gecesinde kim ne konuştu:

Hilmi Cem: Öncelikler çok heyecanlıyım. 2013, 2015, 2018 benim için farklı oldu. Güzel bir Survivor geçirdik. Çok oyun oynadık, çok yıprandık. Güzel bir Survivor geçirdik. Heyecanlıyım.

Adem: Benim için zordu. Performans açısından All Star ile yarışmak ve bu 4 kişi içinde olmak bir gurur. Finallerde istediğim performansı sergileyemiyorum. Geçen sene o kupa parmaklarımın ucundan kaydı gitti. Sevenlerimin çok üzüldüğünü gördüm.

Anıl: Beni Survivor’a bıraktığınız için teşekkür ederim. Başvuran milyonlarca insan var. Onları temsilen buradayız. Elemelerde çok az kişi seçiliyor. Bunun bilinci ile yarıştım. Attığım her adımda, ağzımdan çıkan her sözde önce ailemi sonra beni destekleyenleri düşündüm. Son altılı şampiyon olmayı hak ediyor.

Nagihan: O potadan çıktığımda çok daha güçlü olabileceğimi düşündüm.Sabaha kadar uyuyamadım. Hep bunu istedim. Buradaki herkes şampiyon olmayı hak etti. Türk erkeğinin gücünü dünya gördü. Kadınlar hep başvuruyor mücadele ediyor. Hakkımda hayırlısı olsun burada olmaktan çok mutluyum. Eğer buradan güçlü çıkarsa bu kupayı Türk kadınına armağan edeceğim.

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu kim kazandı?

Konuşmaların ardından Acun Ilıcalı Survivor'da elenen ismi açıkladı. Survivor'da şampiyonluk gecesinde ilk elenen isim Hilmicem oldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Survivor'dan elenen bir isim daha açıklandı. Hilmicem'in ardındna Anıl da Survivor yarı finalinde elendi. 

Şampiyonluk heyecanı Nagihan ve Adem arasında devam etti.

İŞTE SURVİVOR KAZANANI

Saatler geceyarısı gösterdiğinde Acun Ilıcalı Survivor 2018 şampiyonunu açıkladı.

Survivor'da şampiyon Adem Kılıççı oldu. 

DUYGUSAL KONUŞMA

Survivor şampiyonu Adem Kılıççı, şampiyon olduğunun açıklanmasının ardından duygu dolu bir konuşma yaptı. Kendisine oy veren herkese 'Allah razı olsun' diyerek teşekkür eden Adem, şampiyonluğunu Dominik'te önceki gün saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Survivor kameramanı Alper Baycın'a armağan etti. 

Survivor 2018 şampiyonu kim oldu? Survivor birincisi kim oldu kim kazandı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler