Survivor 102. bölüm kim elendi? Survivor adasından kim gitti?

Survivor'da 102. haftada elenen isim merak ediliyor. Survivor'da kim elendi adadan kim gitti Turabi mi Sema mı Murat Ceylan mı?

Survivor 102. bölüm kim elendi? Survivor adasından kim gitti?

Survivor Adası'nda bu hafta kimin eleneceği büyük merak konusu oldu. Survivor'da eleme potasına 3 isim girmişti. Turabi, Sema ve Murat potaya giren isimler olurken adaya kimin veda ettiği oylama sonucu belli oldu. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte Survivor ile ilgili detaylar...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Oylama sonucu en fazla adı yazılan Turabi ve bireysel sembollerin sahiplerinin isimlerini açıkladığı Murat ile Sema bu haftanın eleme adayları olmuştu. Survivor'dan elenen isim belirlendi. 

SURVİVOR 18 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Turabi, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, Turabi, Sema ve Murat konseye çıktı. Bu üç isimden biri 18 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde adaya veda etti.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunları unutmak isteyen ünlüler takımı bu haftaya da kötü başladı. Peş peşe yaşanan kayıplara “Dur” diyemeyen ünlüler yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Karşı takımdan bir eleme adayı çıkarabilmek için son şansları olan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bir kez daha konseye giderek programdan elenmesini istedikleri yarışmacıların isimlerini belirledi. Eleme listesine giren Turabi, Murat ve Sema arasında oylamaya tercih yapıldı. Oylama neticesinde Sema gözyaşları içinde adaya veda etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin