Sunay Akın sevenleriyle buluştu

Trabzonlu ünlü şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatrocu, ilk oyuncak müzesi sahibi Sunay Akın,  KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Sunay Akın sevenleriyle buluştu

Salonun neredeyse tamamını dolduran yüzlerce izleyici Akın’ın duygusal, tiyatral ve şiirsel anlatımı ve tarihi tespitleriyle adeta kendinden geçti. 
Süper ligin son şampiyonu Trabzonspor’u anlatan çizgi film ile başladığı 2 saatlik gösterisinde tarihin tozlu sayfalarında kalan önemli isimlerin, kahramanların hiç bilinmeyen ya da unutulan öykülerini tiyatral bir biçimde kendine has üslubuyla anlatan Akın, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Sunay Akın sevenleriyle buluştu

Programın bitiminde Trabzonspor’un şampiyonluk gösterilerine de övgüler yağdıran Sunay Akın ”Trabzonspor’un şampiyonluk gösterileri tüm dünyaya örnek oldu. Hiçbir hadise çıkmadı. Aslında o gösterilere, Süper Lig’de mücadele eden bütün takımların formaları ile platforma çıkılmasını önermiştim. Olmadı.. Ama inanıyorum gelecek yıllardaki şampiyonluk kutlamalarında bu mutlaka olacaktır. Çünkü Trabzon, barışın ve dostlukların şehridir” diye konuştu.

Gösterinin sonunda Trabzon’da birçok başarılı etkinliğe imza atan ve önemli isimleri Trabzonlularla buluşturmaya devam eden Ahmet Armutçu Sunay Akın’a gecenin anısına çiçek ve Trabzonspor’un şampiyonluk formasını hediye etti. 
Ayrıca Trabzon’un köklü kulüplerinden 24 Şubat futbol takımı başkanı Sezgin Mazlum ile önemli firmanın genel müdürlüğünü yapan Çağan Karal da Akın’a forma ve plaket takdim ettiler.

Sunay Akın sevenleriyle buluştu

Trabzon Ticaret Borsası’nın periyodik olarak çıkardığı ve fotoğrafının kapak olduğu derginin kendisine takdim edilmesinden de büyük mutluluk duyan Sunay Akın “Güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Çok mutlu oldum” dedi.  
 
Sunay Akın sevenleriyle buluştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler