Şeyma Subaşı Tek taşıyla şov yaptı!

sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık ilişkisini sürdüren Şeyma Subaşı mayıs ayında nikah masasına oturacaklarını açıklamıştı.

Şeyma Subaşı Tek taşıyla şov yaptı!

Düğün hazırlıklarını sürdüren fenomen isim son paylaşımıyla yine olay olmayı başardı. Meedo'nun aldığı tektaşı adeta takipçilerinin gözüne soktu.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşayan, son olarak gönlünü Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'ye kaptıran Şeyma Subaşı, özel hayatındaki her hamleyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Meedo ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Subaşı, şimdilerde sevgilisiyle nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyor. Geçen günlerde mayıs ayında evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, "Düğünüm Türkiye'de olmayacak, yerini söylemeyeyim" demişti.

DEV TEKTAŞIYLA ŞOV YAPTI

Düğün tarihi ve yeri belli olan fenomen, son paylaşımıyla bir kez daha gündem oldu. Şeyma Subaşı, müstakbel eşinin kendisine aldığı tek taşı deyim yerindeyse kameranın gözüne soktu.

eyma-subasi-tek-tasiyla-sov-yapti.webp

Subaşı'nın paylaşımına "Meedo paraya kıymış" yorumları yağdı. İşte Şeyma Subaşı'nın tektaş yüzüğünü gösterdiği o anlar...

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı uzun yıllar süren birlikteliklerini 2017 yılında evliliğe taşımış ancak bu evlilik 1 yıl sonra bitmişti. Mahkeme Melisa'nın velayetini baba Acun Ilıcalı'ya vermişti. Karar sonrası Subaşı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Biz Acun bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak sonrasında Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın bu görüntüleri sosyal medya sızmış, ikilinin velayet yüzünden kavga ettiği iddia edilmişti. Ardında Ilıcalı iddiayı yalanlamıştı.

Şeyma Subaşı'nın kızını özlediğine dair paylaşımları da olmuştu.

ŞEYMA SUBAŞI VE ACUN ILICALI KAVGA MI ETTİ?

Aylar sonra Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar yine ve yeniden ortalığı karıştırdı.

Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı sosyal medyada yine dikkat çekti.

Eski eşi Acun Ilıcalı kızı Melisa ile poz verdi. Bu poz sonrası Subaşı'nın kızından ayrı olduğu ortaya çıktı.

Eski eşi Acun Ilıcalı kızı Melisa ile poz verdi. Bu poz sonrası Subaşı'nın kızından ayrı olduğu ortaya çıktı. Şeyma Subaşı bununla da kalmadı ve ağlamaklı halini paylaşarak "Sanırım bunu paylaşmamalıydım ama zaten paylaştım" dedi.

ACUN ILICALI'YA GÖNDERME Mİ?

Şeyma Subaşı daha sonraki paylaşımında ise "Akıllı bir insan zirvedeyken daha mütevazi olmak gerektiğini ancak dokunulmaz olduğunu düşündüğünde tepeden düştüğünde anlar" yazdı.

Bu sözler Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak algılanırken ikilinin arasının bozulduğuna dair söylentiler sosyal medyada konuşulmaya başladı. Şeyma Subaşı bununla da kalmadı ve kendisine gelen bir mesajı da yayınladı.

ŞEYMA SUBAŞI KIZINI GÖREMİYOR MU?

Subaşı ise bu mesajı yayınlayarak "Bütün destekleriniz için amin diyorum" dedi.

Subaşı'nın paylaşımları sonrası "Acun kızı göstermiyor mu?", "Acun ve Şeyma arasında ne oluyor?" yorumları sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler