Şeyma Subaşı' ndan olay yaratan fotoğraf!

Paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı' ndan olay yaratan fotoğraf!

Acun Ilıcalı'dan boşnadıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, havuz pozuyla sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları selfie pozunu paylaşan Subaşı'nın havuzda çıplak yüzdüğünü ve fotoğrafta üstsüz olduğunu iddia ettiler.

DJ Guido Senia ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı son pozuyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

HAVUZ POZUYLA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından paylaşımları ve İtalyan DJ ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul ediyor.  Her anını Instagram hesabından paylaşan Subaşı, havuzdan çekildiği pozla sosyal medyanın gündemine oturdu.

"HAVUZDA ÇIPLAK YÜZÜYOR"

Göğsünün yarısının göründüğü pozunu paylaşan Subaşı'na takipçileri yorum yağdırdı. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Şeyma Subaşı'nın havuzda çıplak yüzdüğünü ve havuzdan çekindiği pozunda üstsüz olduğunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin