Sevilen oyuncu Yargı dizisine dahil oldu! Ferit Kaya kimdir?

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun üstlendiği Yargı dizisinin 3. sezon çekimleri başladı.

Sevilen oyuncu Yargı dizisine dahil oldu! Ferit Kaya kimdir?

Ekranların sevilen ödüllü oyuncusu Ferit Kaya, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın kadrosuna dahil oldu. Kaya dizide "Can" rolünü oynayacak.

Stok bölüm olması için 64 ve 65'inci bölümleri iç içe çekilen dizinin kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncu Ferit Kaya, Kanal D ekranlarının fenomen dizisinde yer alacak.

CAN ROLÜNÜ OYNAYACAK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin kadrosuna son olarak ödüllü oyuncu Ferit Kaya katıldı. Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Kaya, Yargı'da "Can" rolünü canlandıracak. Yeni sezonu merakla beklenen dizide 5 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı konuşuluyor.

FERİT KAYA KİMDİR?
24 Şubat 1984 tarihinde Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü bitirdikten Kaya, çeşitli sinema filmleri ve televizyon kanallarında gösterilen dizi filmlerde rol aldı. Ferit Kaya, 2006 yılından itibaren Erkekler Ağlama, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kötü Yol, Bir Deli Rüzgâr, Kuzgun, 7. Koğuştaki Mucize, Çukur, Mavera: Hace Ahmed Yesevi, Fatma, Alparslan Büyük Selçuklu gibi birçok film ve dizide oynadı. Başarılı oyuncu rolleriyle 19. Ankara Film Festivali - 2008 Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu, 14. ÇASOD 'En İyi Oyuncu' Ödülleri - 2007 gibi pek çok ödül almıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin