Sevgilisi açıkladı: "Seren için stresli hayat bitti"

Bircan Bali’nin sözleri Seren Serengil’in tansiyonunu zıplattı ÇENESİ KİLİTLENDİ! Sevgilisi Mustafa Tohma’dan açıklama! “Onu strese sokan…”

Sevgilisi açıkladı: "Seren için stresli hayat bitti"

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil ile Bircan Bali canlı yayında birbirlerine yüklendi. Tartışmanın ardından tansiyonu zıplayan Seren Serengil'in canlı yayında çenesi kilitlendi. Seren Serengil, alelacele programdan ayrıldı. Hastaneye kaldırılan yorumcunun sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medyadan duyurdu. Seren Serengil'in sedyedeki baygın hallerini paylaşan Tohma, Serengil'i bu hale sokanlara ateş püskürdü. Seren Serengil'in tansiyonunun 22'ye yükseldiğini belirten Mustafa Tohma "Seren için stresli hayat bitti, onu sinirlendirmek, strese sokmak onun başına gelecek her şeye sebep olmaktır." dedi. Peki Seren Serengil'in son sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar…

Bircan Bali'nin sözleri üzerine tansiyonunun aşırı yükselmesi sebebiyle çenesi kilitlenen Seren Serengil'den haber var!Hastanelik olan Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Dün Seren Serengil ile Bircan Bali'nin tartışması magazin gündemine bomba gibi düştü.Geçen hafta yakın arkadaşı Demet Akalın ile ABD'ye giden Seren Serengil, tatili bitirip Türkiye'ye döndü. Ayağının tozuyla sunucularından olduğu programın canlı yayınına çıkan Seren Serengil, Bircan Bali ile gergin anlar yaşadı.

ÇENESİ KİLİTLENDİ

Bircan Bali ile Seren Serengil canlı yayında birbirine girdi. Gerilimin ardından Seren Serengil'in çenesi kilitlendi.

"Programı halaysız, danssız açtık. Gündem Bircan Bali'de" diyen Serengil, sözü partnerine bıraktı.

SENİ BOZMAYALIM'

Bircan Bali, Seren Serengil'e "Seni bozmayalım diye halay çekmedik. Sen yokken halay çekiyoruz, varken dert çekiyoruz" dedi.

SÖZ TARTIŞMASI

Seren Serengil, Bali'nin konuşmasını "Sözümü kesme" uyarısı ile böldü. Bu durum Bircan Bali'yi daha da kızdırdı. Seren Serengil "Ben de konuşuyorum" diyerek sert bir karşılık veren Bali'ye bu kez "Lütfen sözümü kesme" dedi.

'ÇENEM KİLİTLENDİ'

Bunun üzerine Bircan Bali, "Lütfenli konuşursak iyi olur. Emir kiplerini bırakalım. Emir kipleri Amerika'da kaldı" diyerek Seren Serengil'e söz verdi.

İkili arasındaki gerilimin ardından konuşmakta zorlanan Seren Serengil, 'çenem kilitlendi' dedi.Ekip, Seren Serengil'e müdahalede bulunabilmek için VTR girdi.

seren-icin-stresli-hayat-bitti.jpg

SEVGİLİSİ SAĞLIK DURUMUNU BİLDİRDİ

Hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medyadan paylaştı.

Seren Serengil'in sedyedeki hallerini paylaşan Mustafa Tohma onu bu hale getirenlere ateş püskürdü.Mustafa Tohma, geçmişte büyük sağlık sorunları yaşayan ve ölümden dönen sevgilisi Seren Serengil'i bir an bile yalnız bırakmadı. Seren Serengil'in hastanelik olmasına sebep olan Bircan Bali ve Arto'ya sinirli olduğunu belli eden Mustafa Tohma açıklamalarını ardı ardına yaptı.

seren-icin-stresli-hayat-bitti2.jpg

"SEREN İÇİN STRESLİ HAYAT BİTTİ"

Seren Serengil'in tansiyonunun 22'ye çıktığını söyleyen Mustafa Tohma "Seren için stresli hayat bitti" dedi. İşte Seren Serengil'in son sağlık durumu...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin