Serengil, dördüncü kez bebek bekliyor

Riskli bir süreç geçiren Seren Serengil, kendine çok dikkat ediyor

Serengil, dördüncü kez bebek bekliyor

Geçmişte üç hamilelik yaşayıp, düşük yapan Seren Serengil bu sefer yeniden hamile. Serengil riskli bir dönemde olduğu için sosyal medyadan da uzak durma karar vererek paylaşımda bulundu.

Seren Serengil dördüncü kez hamile

Çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi olan ve üç kere düşük yapan Seren Serengil pes etmeyerek, tedaviye yeniden başladı. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan sunucu, önlem amaçlı 1.5 ay tekerlekli sandalye kullanacak.

Seren Serengil’e doktoru stres yaratacak şeyleri yasakladı. Serengil bu sebeple bir süre sosyal medyadan ayrı kalacağını da açıkladı. Serengil yaptığı açıklamada "Canlarım gerçekten riskli bir süreçteyim; yüksek tansiyon düşük yapma riskimi artırabileceği için holterle dolaşıyorum stres olmamam gerekiyor. Ondan şu an bomboş hareketsiz sakin yaşamak sorundayım. Yoksa instagram ve siz...." ifadesini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler