Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Haldun Demirhisar kimdir?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı yeni aşk iddiasıyla gündemde . Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar ile birlikte olduğu öne sürülüyor. Peki Haldun Demirhisar kimdir? İşte detaylar

Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Haldun Demirhisar kimdir?

Magazin basını son günlerde Serenay Sarıkaya'ya kilitlenmiş durumda. Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilirken ikilinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Peki Haldun Demirhisar kimdir? İşte detaylar

HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR?

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar Heavenly dDF' isimli şirketin sahibidir. Birçok sektöre de yatırım yapan İzmirli bir iş adamıdır. Haldun Demirhisar'ınotel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunmaktadır. Demirhisar bir dönem Bennu Gerede ile de birliktelik yaşamıştı.

Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Haldun Demirhisar kimdir?

Öte yandan Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve  "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları" kınıyorum" dedi.

Ancak Serenay Sarıkay aile Haldun Demirhisar'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. magazinburada'ya yakalanan Sarıkaya iş insanının Göcek'teki villasında arkadaşlarını ağırladı. Daha sonra dostlarını uğurlayan ikili, baş başa sohbet etti. Sarıkaya'nın, gazeteciler ve halk tarafından görüntülenmemek için bir aydır Demirhisar'ın evinde kaldığı iddia edildi.

Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Haldun Demirhisar kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler