Serenay Sarıkaya ezber bozmadı!

Serenay Sarıkaya hareketli aşk hayatıyla adından sık sık söz ettiren ünlü isimlerden… Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı Umut Evirgen'le birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya'dan yeni aşk bombası geldi.

Serenay Sarıkaya ezber bozmadı!

Sarıkaya ile geçen hafta sevgilisi Didem Soydan ile ayrılan Burak Deniz'in Adana'daki çekimler esnasında yakınlaştığı doğrultusunda söylentiler ortaya çıkmış fakat yalanlama gelmişti. İki tarafın da ilişkilerine mâl olan yakınlaşma, geçen gün Burak Deniz'in, Serenay Sarıkaya'nın sokağında magazincilere yakalanmasıyla bambaşka bir boyuta geçmişti. İkilinin, aşklarını dizilerine gölge düşürmemek sakladıkları söylense de gerçek pek öyle değilmiş….

serenay-sarikaya-ezber-bozmadi.jpg

Partnerleriyle yaşadığı aşklarla da ün salan Serenay Sarıkaya ezber bozmadı!.

"Lale Devri"nde Tolgahan Sayışman, "Medcezir"de Çağatay Ulusoy, reklam filmi çekimlerinde Kerem Bürsin'le tanışıp sevgili olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bugünlerde de yeni rol arkadaşı Burak Deniz'le aşk yaşıyor.

Hürriyet'in haberine göre; Serenay Sarıkaya ile geçen hafta sevgilisi Didem Soydan'la ayrılan Burak Deniz'in Adana'daki çekimler esnasında yakınlaştığı yönünde iddialar ortaya çıkmış ama yalanlanmıştı..

DENİZ'İ MEKANLARA ALDIRMIYOR İDDİALARI

Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen 2 ay önce ayrılmış, hatta Evirgen'in Burak Deniz'i artık mekânlarına almadığı da konuşulmuştu.

SOKAĞINDA YAKALANDI

Her ikisinin de ilişkilerine mâl olan yakınlaşma, önceki gün Burak Deniz'in, Serenay Sarıkaya'nın sokağında yakalanmasıyla yeni bir boyut kazandı.

OTELDE GİZLİ BULUŞMUŞLAR!

Şimdi konuşulanlara göre iki oyuncu, henüz ilk sezonun çekimlerinde yakınlaşmış, Adana otelde ekipten gizli buluşmuş.

SOKAĞINDA GÖRÜNTÜLENİNCE PANİKLEDİ

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve 'Şahmeran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'in aşk yaşadığı iddia edilmişti.

SARIKAYA AŞKI İNKAR EDİYOR

İkilinin, ilişkilerini dizilerine gölge düşürmemek adına gizli tuttukları söylense de, iddiaya göre Serenay Sarıkaya ciddi bir ilişki düşünmediği için aşk söylentilerini inkâr ediyor.

Sarıkaya, bunun üzerine "Üzerimden iddialar üretmeyin" demişti..Deniz, önceki gün rol arkadaşı Seranay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta görüntülenince ne yapacağını şaşırdı..

"ARABASIYLA GELDİK AMA BİRLİKTE DEĞİLİZ"

Hafta sonunu Serenay Sarıkaya'yla beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, "Hayır değildik" diye cevap veren Deniz'e Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, "Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yarattı.

'BURAK DENİZ'İ MEKANLARA ALDIRMIYOR' İDDİASI

Seranay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen'le ayrılmasının ardından Burak Deniz'le sık sık bir araya gelen ikili kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Umut Evirgen'in ayrılık sonrası Burak Deniz'i kendi mekanlarına aldırmadığı iddiaları ise kulaktan kulağa dolaşıyor.

İkilinin 1 ay önce de aşk yaşadığı iddia edilmiş ve yalanlamalar gelmişti..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin