Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm fragmanı yayınladı mi? 

Sen Anlat Karadeniz 23. Bölümüyle nefes kesti. Bu hafta sevilen dizi yine herkesi ekrana kilitledi. Son bölümde neler oldu, Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm fragmanı yayınladı mi? 

Çekimleri Trabzon'da devam eden ve reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz 23. Bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı.  Vedat'in Asiye yi kacirmasiyla heyecanın doruğa çıktığı dizi yine nefes kesti. Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm Fragmanı çıktı

Sen Anlat Karadeniz 23. BÖLÜM ozeti

"Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün?"

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?

Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm Özeti

 Nefes ile Tahir Rusya’ya kaçarken Vedat tarafından bulunup, Tahir’in denize atılmasıyla biten 1. Sezondan sonra 2. Sezon başlangıcında Tahir denizde iplerinden kurtulup Vadat ile çetin bir mücadelenin içine girdi. 
Uzun süren boğuşmanın ardından Vedat’ı alt eden Tahir, Nefes ve çocukları kurtardı. Yangazların getirdiği tekne ile sahile dönerlerken Vedat’ın öldüğünü düşünüyorlardı. Ancak kafasından darbe alıp denizin dibine doğru yol alan Vedat’ın kurtulduğu görüldü. Tahir, Nefes ve ailesi akşam yemeklerini yerken karşılarında hapiste olan Mustafa’yı gördüler ve Asiye mutluluktan adeta havalara uçtu. Nefesin gemideyken oyuna getirip, gerçekleri polise anlatması ile kurtulan Mustafa’nın dönüşü ile ailede bayram havası yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin