Seda Sayan, Murat Boz'u evlendirecek!

2022'nin nisan ayında Çağlar Ökten ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşini yine sahnede yalnız bırakmadı.

Seda Sayan, Murat Boz'u evlendirecek!

Eşine bulduğu her fırsatta destek olan ünlü şarkıcı, “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” diyerek espri yaptı. Ayrıca ‘O Ses Yılbaşı’ programıyla ilgili de konuşan şarkıcı, 'Murat Boz' açıklamasıyla dikkat çekti.Ünlü isimler Kozyatağı'nda bir eğlence mekanının ikinci gece yapılan açılış davetine katıldı. Mesut Şen ile Ertan Özbek ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Çağlar Ökten sahne alırken, oryantal Didem şovuyla yine tam not aldı. Açılış davetine Seda Sayan, Aslı Hünel, Banu Zorlu, Nadide Sultan, Devran İskender ve Ezra katıldı.

seda-sayan-murat-bozu-evlendirecek.jpeg

Seda Sayan’a mekanda eşi ve kendisinin resimlerini taşıyan özel pastadan doğum günü sürprizi yapıldı. Pastasını üfleyen Sayan’a eşi Çağlar Ökten sarılarak tebrik ederken sonrasında birlikte göz göze düet yaptılar.Seda Sayan mekanda sahne alan eşi Çağlar Ökten’i yalnız bırakmadı. “Kocamı dinlemeye geldim” diyen Sayan, “Onun repartuarını, sahnesine olan hayranlığımı biliyorsunuz. Arkadaşlarım gelecek birazdan onlarla eğleneceğiz” dedi. Haftanın beş günü programı olan Sayan, sahnelere çok fazla zaman ayıramamasına esprili bir şekilde “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” dedi.‘

seda-sayan-murat-bozu-evlendirecek2.jpeg

O Ses Yılbaşı’ programının birincisi Ebru Gündeş’i tebrik eden Sayan, puanlamaya göre verilen birincilik için ise “Dizi oyuncularını kaptığı için ben de Murat ve Yıldız ile cebelleştiğim için birinciliği kaptı” açıklamasını yaptı.

seda-sayan-murat-bozu-evlendirecek3.jpg

Murat Boz’un performası için ise “Üç dominant kadının arkasında hallaç pamuğu gibi attırdık, çocuk perişan oldu. Ama yine de Acun’un sayesinde götürdü geceyi” açıklamasını yaptı.Seda Sayan, “Murat Boz’un 2023 yılında evlenmesi lazım artık yeter bütün arkadaşları evlendi” diyerek Murat Boz’u evlendirmek istediğini söyledi Popçunun adının Ayşe Ayçin Turan ile yakıştırılması hakkında ise “Benim o konuda konuşmam olmaz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin